İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın: “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız”

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın: “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız”

Genel 18.02.2023 16:43:15 0
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın: “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız”
Tarih: 18.02.2023 16:43 Güncelleme: 18.02.2023 16:43
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan yardım çalışmalarına ilişkin, “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Sahadan çekilmedik, ilk günden beri yardımlara devam ediyoruz” dedi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından İhlas Vakfı tarafından bölgedeki depremzedeler için yardım seferberliği başlatıldı. Yardım çalışmaları çerçevesinde, Kahramanmaraş’ta Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Binası’nda depremzedelerin içinde bulunduğu zor şartların hafifletilmesine yönelik yemek dağıtıldı.

“Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız”
Depremin ilk anından itibaren depremzedelerin yanında olduklarını ifade eden İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, "Deprem olduğu zaman arkadaşlarımız hemen aktivasyon aldılar. Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Sahadan çekilmedik, ilk günden beri yardımlara devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

“Yardımlar Adana’da, Osmaniye’de ve Malatya’da da devam ediyor”
Sadece Kahramanmaraş’ta değil, depremin etkisini gösterdiği diğer illerde de yardımların devam ettiğini vurgulayan Aydın, “Şu anda yemek dağıtımı ve çeşitli diğer yardımlar yaptığımız Adana’da, Osmaniye’de ve Malatya’da da devam ediyor. Yardım tırlarımızı depremin merkez üssü olmasından dolayı Kahramanmaraş’a daha yoğun bir şekilde gönderdik ama Malatya, Osmaniye, Adana gibi diğer deprem bölgelerine de gönderiyoruz. Örneğin şu an Malatya’da 4 tane arkadaşımız var aynı buradaki gibi ekipler yemek dağıtıyorlar” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ