Iğdır’da sevgi evlerindeki çocuklar deprem bölgesine 50 bin lira bağışladı

Iğdır’da sevgi evlerindeki çocuklar deprem bölgesine 50 bin lira bağışladı

Genel 2.03.2023 15:49:35 0
Iğdır’da sevgi evlerindeki çocuklar deprem bölgesine 50 bin lira bağışladı
Tarih: 02.03.2023 15:49 Güncelleme: 02.03.2023 15:49
Iğdır’da sevgi evlerinde koruma altında bulunan çocuklar, deprem bölgeleri için biriktirdikleri 50 bin liraya çocuklar için iç çamaşırı ve giyim malzemesi alarak deprem bölgesine gönderdi.
6 Şubat günü merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor. Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar ile Müdürlüğe bağlı çalışanlar, topladıkları 50 bin lira parayı İl Müdürlüğüne teslim etti. İl Müdürlüğü tarafından teslim alınan para ile çocuklar için iç çamaşır ve giyim malzemesi alınarak deprem bölgesine gönderildi.
Çocukların davranışının büyük bir erdem olduğunu belirten Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hakan Uşma, "6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 11 ili etkileyen yüzyılın felaketinde ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Iğdır Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çocuklarımız koruma altındaki çocuklarımız ve tüm personelimizle birlikte 50 bin liralık bir bağışta bulunmak istedik. Bunu da deprem bölgesinde bulunan çocuklarımıza iç giyim ve giyim malzemesi olarak, çocuklarımızın fikirleri alınarak böyle bir yardım yapmak istedik. 50 bin liralık yardım, çocuklarımızın önderliğinde Müdürlüğümüz olarak Iğdır’da bulunan AFAD Müdürlüğümüze verildi" dedi.
Malzemeleri Iğdır AFAD Müdürlüğüne teslim eden çocuklar ve Müdürlüğe bağlı ekipler, daha sonra Iğdır Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin ile görüştü. Vali Yardımcısı Şahin, yapılan destekten dolayı çocuklara teşekkür ederek onlara kitap hediye etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ