İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Van'a Dev Yatırım: Modern Valilik Binası Müjdesi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Ferit Melen Havalimanı yanındaki eski DSİ yerleşkesinde yapılacak olan Millet Bahçesi içinde 4 dönümlük alanda modern Valilik Binası müjdesi geldi.

25.08.2024 13:43:00 0
İçişleri Bakanı Yerlikaya
Tarih: 25.08.2024 13:56 Güncelleme: 25.08.2024 13:43

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Bakan Yerlikaya'nın verdiği müjde, Vanlı vatandaşları memnun edecek nitelikteydi. Bakan, "Bu büyük projeyi Vanlı kardeşlerimize ikinci müjde olarak sunuyorum" diyerek, Van Valiliğini ziyaret ettiğini ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİRLİK VE UYUM İÇİNDEYİZ

Toplantılara katılma ve çeşitli ziyaretler için Van'a giden Yerlikaya, Türkiye'nin Huzuru Toplantısına da katılım sağladı. Bakan burada yaptığı açıklamada, "Van'da tüm kurum ve birimlerin uyum içinde çalışmasının memnuniyet verici olduğunu" vurguladı ve yakında başlayacak Valilik binası hakkında bilgilendirme yaptı.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN VAN'A MODERN HÜKÜMET KONAĞI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da gerçekleştirdiği ziyaretler ve toplantıların ardından, şehir için önemli bir müjde verdi. Eski Devlet Su İşleri (DSİ) yerleşkesinin bulunduğu 184 dönümlük arazi için planlanan projenin detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Bu arazinin 180 dönümlük kısmına millet bahçesi yapılacak, kalan 4 dönümünde ise geçmişi, geleceği ve bugünümüzü içeren modern bir mimariyle Valilik binası inşa edeceğiz" dedi. Modern mimariyle inşa edilecek Valilik binası çalışmalarının gelecek yılın başlarında başlayacağı belirtildi.

Van'a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, planlanan projeye ilişkin detayları paylaşarak, "184 dönümlük alana modern bir mimariyle Van'ımıza yakışan bir hükümet konağı yapacağız. Proje içinde millet bahçesi de yer alacak" dedi ve Valilik binası inşaatının ne zaman başlayacağı bilgisini verdi.

YATIRIM VE GELİŞİM MÜJDELERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Vanlılar için yatırım müjdesini de vererek, milletvekilleri, teşkilat, vali ve şehrin büyük bir beklentisi olan projenin hayata geçirileceğini açıkladı. Van'a yapılacak yatırımın, şehrin modernizasyonu açısından önemli bir gelişme olacağına işaret etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ