Hepsi kartvizit sivil toplum örgütleridir 

Hepsi kartvizit sivil toplum örgütleridir

Van Haberleri 25.06.2022 12:57:00 0
Hepsi kartvizit sivil toplum örgütleridir 
Tarih: 25.06.2022 12:58

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Meslek odaları, üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki anlamda yapılan işlerini kolaylaştırmak, mesleğin çıkarlarını korumak, meslektaşların birbirleri ile iletişim kurmasını ve dayanışmasını sağlamak amacıyla kurulan kuruluşlardır.
Bizler Vangölü TV ekibi olarak bu konuyu Van TSO ve Van TB Eski Başkanı, Vanlı İş insanı Feridun Irak’a Van’daki meslek odalarının esnafa ne kadar yardımcı olduklarını ve esnafın sorunlarını ne kadar dile getirdiklerini sorduk. Irak, mikrofonlarımıza şu şekilde konuştu:   
Van’da benim bildiğim kadarıyla 40 civarı meslek kuruluşu vardır. 700 üzerinde de sivil toplum örgütü vardır. Van halkı bu 700 küsur sivil toplum örgütünün 7 tanesini sayamayacaktır. Çünkü hepsi kartvizit sivil toplum örgütleridir.  Başta kendi üyeleri olmak üzere halkın sorunlarına sahip çıkmamaları dile getirmemelerinden dolayı kimse onların varlığının farkında bile değildir.
VAN AKADEMİK ODALAR BİRLİĞİ ELİTİZ BİR TAKILMADAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR
Son zamanlarda bide üstüne üstlük Akademi Odalar Birliği kuruldu. Her yerde söylüyorum bu elitiz bir takılmadır hadi buyursunlar bunca sorunların olduğu bir il de bu güne kadar nasıl bir yol aldılar? Neyi dile getirdiler? Neyin üzerine gittiler? Göstersinler.
VAN GÖL’ÜNE ADETA BİR HANÇER SAPLAMIŞTIR
Van Gölü Van’ın en kıymetli varlığıdır, olmasa olmazımızdır. Katlediliyor? En son Edremit Belediye’sinin Bisiklet Kafe adında yapmış olduğu yer Mustafa Sarı hocanın tabiriyle Van Göl’üne adeta bir hançer saplamıştır.
Kaynak: Vangölü TV


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem