Hayranı olduğu Merih’in formasını ‘Yurtlig’den kazandı

Hayranı olduğu Merih’in formasını ‘Yurtlig’den kazandı

Van Spor 7.11.2024 12:43:39 0
Hayranı olduğu Merih’in formasını ‘Yurtlig’den kazandı
Tarih: 07.11.2024 12:43 Güncelleme: 07.11.2024 12:43
GSB Erzurum Kazım Karabekir Yurt Müdürlüğünde barınan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi İrem Tavşan, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü ’YURTLİG’ Instagram hesabında yapılan çekilişte Milli takım forması kazandı. Genç öğrencinin şansına hayranı olduğu Merih Demiral’ın formasının çıkması mutluluğunu ikiye katladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Kız Yurdunda barınan Üniversite öğrencisi İrem Tavşan, katıldığı çekilişte milli takım forması kazandı. Genç öğrencinin şansına çıkan forma ise “Tesadüfün böylesi” dedirtti.
GSB Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) ’YURTLİG’ Instagram hesabında yapılan çekilişte Milli takım forması kazanan İrem Tavşan’a, formasını Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Kazım Karabekir Yurt Müdürü Melehat Kaya birlikte takdim etti. Çekilişte kazandığı formasına kavuşan Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi İrem Tavşan, hayranı olduğu Merih Demiral’ın formasının çekilişte kendisine çıkmasının mutluluğunu yaşıyor.
Merih Demiral hayran olduğum bir futbolcu
Merih Demiral’ın A Milli takımda giydiği 3 Numaralı Ay-yıldızlı formayı ’YURTLİG’ Instagram hesabında yapılan çekilişte kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi İrem Tavşan, “Merih’in formasını kazanmam benim için çok büyük bir tesadüf oldu. Çünkü Merih’in hayranıyım. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Yurt Müdürümüz Melehat Kaya bana formayı verirken oldukça mutlu oldum. Memleketim Ordu’da Ortaokul yıllarında futsal oynadım madalya kazandım. Ama Milli takım formasının ve özellikle de hayranı olduğum Merih Demiral’ın formasının çekilişte bana çıkması tarif edilemez bir duygu. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü ’YURTLİG’ Instagram hesabında yapılan çekilişe katıldım. Sonra Etiketledim, bana milli takım forması kazandığımı söylediler. Şaşırdım, çünkü böyle bir hediye beklemiyordum. İl Müdürümüz bana milli takım formasını ve özellikle de Merih’in giydiği 3 numaralı formayı verince çok mutlu oldum. Teşekkür ettim. Benim için güzel bir anı oldu” dedi.
Çakmur formayı verdi tebrik etti
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, KYGM YURTLİG Instagram hesabında yapılan çekilişe katılarak Milli takım forması kazanan İrem Tavşan’ı tebrik etti. Çakmur, “Gençlerimizin bakanlığımızın aktivitelerine iştirak etmesi çok güzel. İrem de, YURTLİG Instagram hesabında yapılan çekilişe katılarak Milli takım forması kazandı. Bugün bu formayı kendisine takdim ettik. İnşallah onun için çok ayrıcalıklı bir anı olacak” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ