Hakkari’de öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi

Hakkari’de öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi

Van Spor 12.06.2025 09:25:28 0
Hakkari’de öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi
Tarih: 12.06.2025 09:25 Güncelleme: 12.06.2025 09:25
Hakkari’de geleneksel olarak düzenlenen "Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası" İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hakkâri Spor Lisesi’nin futbol takımları arasında oynanan final maçıyla sona erdi.
Öğretmenlerin spor yapmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen, 28 okul ve 420 öğretmenin mücadele ettiği "Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası"nın finali gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hakkâri Spor Lisesi’nin futbol takımları arasında oynanan final müsabakasında; Hakkâri Spor Lisesi, şampiyon olurken; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise ikinci oldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, kupa töreninde yaptığı konuşmada: "Bugün oynanan büyük final ile futbol turnuvamız heyecan dolu anlara sahne oldu. Organizasyonda emeği geçen şube müdürümüz Erol Hanlıgil’in şahsında, tertip komitesine ve müsabakalara katılan tüm takımlarımıza, centilmence mücadeleleri ve sportmen duruşları için gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte sporu, dostluğu ve fair-play ruhunu doyasıya yaşadık," ifadelerinde bulunarak dereceye giren takımlara, ödüllerini takdim etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem