Vali Öner, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşup, sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, il merkezine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

Haberde İnsan 3.06.2022 12:19:20 0
Vali Öner, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşup, sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.06.2022 12:19

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, il merkezine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

Köy ziyaretleri çerçevesinde beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte Yaylacık, Kocaköy, Alagöz ve Meşedibi köyüne giden Vali Öner, muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ederek, köylerle ilgili sorun ve talepleri dinledi.

Vali Öner, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için gayret ettiklerini belirterek, bugün de köylerimizin sorun ve sıkıntısını yerinde dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Sorun ve talepleri dinleyen Vali Öner, ilgili kurum müdürlerine bu sorun ve taleplerin değerlendirilmesi yönünde talimatlarda bulundu.

Kentin temel geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılığın ilimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları olduğunu belirten Vali Öner, bu konuda tarım ve orman müdürlüğünün vatandaşları bilgilendirici faaliyetlerde bulunacağını, vatandaşların da tarım ve orman il müdürlüğü ile irtibat halinde olmalarının faydalı olacağını ifade etti.

Vali Hüseyin Öner, ziyaretler çerçevesinde Meşedibi köyü okulunu ziyaret ederek, öğretmenlerle toplantıda bir araya geldi.

Köy ziyaretlerinde Vali Hüseyin Öner’e; İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutan Vekili Yavuz Köse, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, İl Müftü Vekili Celal Kartal, Tarım ve Orman Müdür Vekili Muhammet Fatih Cineviz , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, SYDV Müdürü Adem Demirci, İl İdare ve Denetim Müdür Vekili Tülin Gökdemir, ARAS Elektrik İl Koordinatörü Vekili Şahin Ponbe, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Yıldız eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ