Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Haberde İnsan 17.03.2022 10:23:19 0
Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.03.2022 10:23

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Maden ilçesinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Temsilciliği tarafından tespit edilen 200’ün üzerinde engeli vatandaşın 14’ü, Maden Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Elazığ Kızılay Şubesine getirildi. Vatandaşlara burada giysi ve ayakkabı yardımları teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği ve Kızılay Elazığ Engelsiz Kulübü Başkanı Metin Fırat, Maden’de Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ temsilciliğinin açıldığını söyledi. Maden’de 200’ün üzerinde yaşayan engelli vatandaşı tespit ettiklerini aktaran Fırat, "Bu tespitlerimizin içerisinde ihtiyaç sahibi olan 13-14 kardeşimizi Maden Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile Türk Kızılayı Elazığ Şubemize getirerek burada elbise ve ayakkabı ihtiyaçlarını giderdik. Burada bize destek olan başta Türk Kızılayı Elazığ Şube Başkanımız Rahman Kızılkaya ve ekibine teşekkür ediyoruz. Burada engelli kardeşlerimizin hep birlikte yüzlerini güldürdük, buna da hep birlikte şahit olduk. Sizlerin aracılığıyla ben engelli kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum, tüm ihtiyacı olan engelli kardeşlerimiz bizlere ulaşmaya çalışsın, bu konuda her türlü desteklerimizi onlara sunmaya hazırız. Ne olursa olsun biz onların yanındayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yapılan yardımlar için teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Temsilcisi Mustafa Özger ise, "Metin Fırat başkanımız ile birlikte Maden’de yaşayan engelli kardeşlerimizi Türk Kızılayı Elazığ Şubemize getirdik. Türk Kızılayı’nda giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladık. Engelsiz Kulübü Başkanımız Metin Fırat’a ve Türk Kızılayı’na teşekkür ederiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ