‘Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları’ programı düzenlendi

“MEDYA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM BULUŞMALARI” PROGRAMI İÇİN ERZURUM’A GELEN KÜLTÜR SANAT MUHABİRLERİ DERNEĞİ BAŞKANI İBRAHİM GÖKDEMİR VE SANAT MUHABİRLERİNİ, İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ CEMAL ALMAZ AĞIRLAYARAK EV SAHİPLİ?

Haberde İnsan 21.07.2020 10:11:35 0
‘Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları’ programı düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.07.2020 10:11

“Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” programı için Erzurum’a gelen Kültür Sanat Muhabirleri Derneği başkanı İbrahim Gökdemir ve Sanat muhabirlerini, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ağırlayarak ev sahipliği yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkı ve destekleriyle Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği tarafından “Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” programı düzenlendi. Düzenlenen programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Turan, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir ve gazeteciler katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 25 ili ziyaret ederek program yapan Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Erzurum’a gelerek tarihi ve kültürel değerlerini bütün Anadolu insanına tanıtmak ve iç turizmin canlandırılması amacıyla çekimler yaptı. Erzurum’da yapılan programın ilk günde düzenlenen açılışta, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz sinevizyon eşliğinde bir konuşma yaparak Türklerin Anadolu’ya yerleşme tarihi, Erzurum’un Kültür,Turizm ve Doğa güzellikleri hakkında bilgi verdi. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir ise yaptığı konuşmasında Anadolu’nun tarihi ve Kültürel değerlerini bütün Anadolu insanına tanıtarak iç turizmi canlandırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı ile böyle bir program hazırladıklarını ve Erzurum’da çok büyük bir ilgi gördüklerini belirterek, “Gösterilen bu ilgi alaka ve yardımları Kültür ve Turizm Bakanımıza ileteceğiz” dedi.

Ayrıca Dernek Başkanı Gökdemir Erzurum’da kendilerine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Turan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Feridun Fazıl Özsoy’a teşekkür etti.

Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları etkinliğinin ikinci gününde dernek başkanı ve dernek muhabirleri Erzurum’un tarihi ve turistik mekânlarını gezip incelemelerde bulanarak çekimler yaptı. Akşam ise Aziziye Belediyesi ve Palandöken Belediyesi tarafından verilen akşam yemeğine katılan Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir ve dernek muhabirleri yemekten sonra Erzurum’dan ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

Milli badmintoncular çeyrek finale yükseldi


Van Spor

TFF’den Yeni Mersin-Malatya maçına İzmirli hakem görevlendirmesi


Van Spor

Erzincan’da Zidane esintisi: Köy turnuvasında efsane golün birebir aynısı atıldı


Van Spor

Elazığlı sporcu Cumhuriyet coşkusunu Erciyes’in zirvesine taşıdı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Küçük dikkatsizliklerle alakalı çalışacağız"


Van Spor

TFF 2.Ligde Yeni Malatyaspor’un rakibi Yeni Mersin İdman Yurdu


Van Spor

Battalgazi’de 22 takımın mücadele ettiği turnuva tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ