KUDAKA, kadın girişimcileri ağırladı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile ortaklaşa düzenlediği toplantıda, ildeki işletme sahibi kadın girişimcilerle bir araya geldi.

Haberde İnsan 24.03.2022 16:27:36 0
KUDAKA, kadın girişimcileri ağırladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.03.2022 16:27

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile ortaklaşa düzenlediği toplantıda, ildeki işletme sahibi kadın girişimcilerle bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen ve çok sayıda kadın girişimcinin iştirak ettiği yemekli toplantıda, KUDAKA’nın kadın girişimcilere yönelik destekleri hakkında bilgiler verildi ve Erzurum’un kalkınmasına yönelik projeler üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantının açış konuşmasını yapan KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, ajansın kadın girişimcilere destek sağlamak için her zaman özel bir çaba gösterdiğini belirterek, istihdam sağlayan ve üretim yapan kadın girişimcilerin yanlarında olmaya ve kendilerine daima pozitif bakmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Toplantıda, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Genel Sekreter Vekili Kürşat Karagöl de, Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu’nun koordinatör odası olarak KGK’nın her türlü faaliyetinde yanlarında olduklarını ve desteklediklerini vurguladı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Doğu Anadolu Temsilcisi ve Erzurum KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu da, toplantının düzenlenmesindeki katkısı ve kendilerine verilen destekten dolayı KUDAKA’ya teşekkür etti. Toplantıda, Erzurum KGK olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Çalıkuşu, kadın girişimciliği önemseyen ve destek veren kurum ve kuruluşlarla her zaman yakın ilişki içerisinde olmaya ve kadın girişimcilerin ufkunu genişletmeye gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda daha sonra KUDAKA Planlama ve Programlama Birimi Uzmanı Havva Ece Gülseven, “Eğitim ve Danışmanlık ile Kapasite Artırma”, KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Şeyda Şahin de, “Finansmanla Altyapı Geliştirme” konularında birer sunum yaptı.

Toplantı, KUDAKA uzmanlarının kadın girişimcilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ