Köy köy gezen öğretmen ve ekibi, öğrencilerin yüzünü güldürüyor

BİNGÖL’DEKİ SINIF ÖĞRETMENİ VE TİYATRO YÖNETMENİ YUNUS ÇİFTÇİ, EKİP ARKADAŞIYLA BİRLİKTE PANDEMİ NEDENİYLE ETKİNLİKTEN UZAK KALAN KÖY ÇOCUKLARINA PALYAÇO SÜRPRİZİ HAZIRLADI. ÖĞRETMEN ÇİFTÇİ VE EKİBİ, ÖĞRENCİLERİN O

Haberde İnsan 15.10.2020 09:48:14 0
Köy köy gezen öğretmen ve ekibi, öğrencilerin yüzünü güldürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.10.2020 09:48

Bingöl’de bir sınıf öğretmeni, tiyatrodan arkadaşlarının da desteğiyle köy köy gezip palyaçolu etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin yüzlerini güldürüp, kitap hediye ediyor.

Tiyatro yönetmenliği de yapan sınıf öğretmeni Yunus Çiftçi, ekip arkadaşıyla birlikte pandemi nedeniyle etkinlikten uzak kalan köy çocuklarına sürpriz hazırladı. Köy köy gezmeye başlayan öğretmen Çiftçi ve ekibi, öğrencileri okul çıkışında palyaço ve şirin baba karakteriyle eğlendirip, kitap hediye ederek eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamaya başladı. Merkeze bağlı Dik köyüne de giden ve okul çıkışı Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kuralına uyarak öğrencilerin uzun bir aradan sonra eğlenmesini sağlayan Çiftçi, ara ara etkinliklere devam edeceklerini aktardı.

Gönüllü olarak köy köy gezdiklerini aktaran Yunus Çiftçi, “Tiyatrodan ekip arkadaşlarımla merkez Dik Köyü’ne geldik. Buradaki çocuklara bir moral verelim diye düşündük. Çocuklar epey bir eğlendiler. Amacımız pandemi sürecinde içeri kapanan çocuklara psikolojik açıdan moral vermek içindi. Bu vesile ile buraya geldik. Genelde köyleri geziyoruz, gönüllü olarak gidiyoruz bu çocukları az da olsa rahatlatmak amacıyla geldik. Sınıf öğretmeniyim ve çocukların o yüzündeki tebessüm, gülücükler bizleri mutlu etti” dedi.

Okul çıkışı palyaço sürprizi ile karşılaştıklarını aktaran öğrencilerden Tuana Nur ise “Okuldan çıkınca palyaçoları gördük. Onlarla danslar ettik, oyunlar oynadık, çok eğlendik. Emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Merve Kaynun da tiyatroya hiç gitmediğini belirterek, “Bugün palyaçolar geldi çok eğlendik, hep beraber oyunlar oynadık, dans ettik teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer öğrenciler de etkinliğin kendilerine moral olduğunu aktararak, köy köy gezen ekibe teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ