Kaymakam Demirer köy ziyaretlerine devam ediyor

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, beraberindeki Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysal ile Muratkolu ve Aynalıhoca köylerini ziyaret etti.

Haberde İnsan 8.06.2021 09:12:54 0
Kaymakam Demirer köy ziyaretlerine devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.06.2021 09:12

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, beraberindeki Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysal ile Muratkolu ve Aynalıhoca köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Demirer, ilk olarak Muratkolu köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Muratkolu köyünün şehidi Memduh Sarıkaya’nın babası Mehmet Sarıkaya’yı evinde ziyaret eden Kaymakam Demirer, “Güzel vatanımız için canlarını veren tüm şehitlerimize ve şehidimiz Memduh Sarıkaya’ya Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Evlatlarını bu ülkenin birliği ve güvenliği için şehit veren ailelerimiz için de ne yapsak az. Bugün şehidimizin ailesini ziyaret ettik. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin" dedi.

Kaymakam Demirer ve beraberindeki heyet, daha sonra Muratkolu Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip öğretmenlerden okulla ilgili bildi aldı.

Öğrencilere kitap ve oyuncak dağıtan Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, daha sonra Aynalıhoca köyünde ikamet eden Şehit Yusuf Ulaş’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin mezarında da dua eden Kaymakam Demirer, “Bugün köy ziyaretleri kapsamında Muratkolu ve Aynalıhoca köylerimizi gezdik. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Her iki köyümüzde de şehidimiz vardı. Şehit ailelerimizi gezdik, sorun ve sıkıntılarını dinledik. Kabirleri ziyaret ettik. Ülkemizin refahı ve huzuru için bir karış toprağını düşmana vermeyerek şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ