Gazeteci Özpolat’a plaket

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat’a, İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı tarafından ödül verildi.

Haberde İnsan 6.07.2021 11:49:13 0
Gazeteci Özpolat’a plaket
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.07.2021 11:49

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat’a, İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı tarafından ödül verildi.

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı tarafından Gazeteci Hamit Özpolat’a Karabağ Zaferine ve Azerbaycan -Türkiye İlişkilerine verdiği destekten dolayı plaket verildi.

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Başkanı Gazeteci Seyfullah Türksoy’un başkanlığında Azerbaycan’ın yıllardır işgal altındaki Karabağ topraklarını Türkiye Cumhuriyeti devletinin büyük desteğiyle özgürlüğüne kavuşması münasebetiyle düzenlediği zafer gecesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Hamit Özpolat’a, yıllardır işgal altındaki Karabağ topraklarının haklı davasına destek vermesinden dolayı ödüle görüldü.

ATEV Başkanı Tenzile Rüstemhanlı’nın taktım ettiği gecede Özpolat ödülünü aldı.

Özpolat yaptığı açıklamada, “Görüyorsunuz bugün bu salonda yürekleri Karabağ için atan kardeşlerimiz var. Üstelik tüm Türk yurtlarından. Salona gelen gazilerimizin başı dik ve onurlu duruşları bizim ne kadar güçlü ve haklı olduğumuzun gurur timsali olduğunu gösterdiler. Gazilerimizin ve şehitlerimizin huzurunda saygıyla ve şükranla eğiliyorum” dedi.

Özpolat, “Çok şükür bugün dünden daha güçlü olan Azerbaycan silahlı kuvvetleri ve kardeş Türk ordusunun da güçlü desteğiyle azatlığını ilan etti ve işgalci Ermeni ordusunu bozguna uğratarak, Karabağ topraklarından söküp attılar. Yaşasın özgür Karabağ. Yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ