Başkan Şerifoğulları: ’’Şehrin doğusuna prestijli bir yaşam alanı kazandırdık’’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğusuna prestijli bir yaşam alanı olarak kazandırılan Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Haberde İnsan 5.08.2021 13:46:09 0
Başkan Şerifoğulları: ’’Şehrin doğusuna prestijli bir yaşam alanı kazandırdık’’
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.08.2021 13:46

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğusuna prestijli bir yaşam alanı olarak kazandırılan Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Büyük bir bölümünü yeşil alanın oluşturduğu yeni yaşam alanında incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, alanı ziyarete gelen vatandaşlarla birebir sohbet ederek vatandaşların belediye çalışmaları hakkında fikir ve taleplerini dinledi. Hizmet önceliklerini ihtiyaçlar doğrultusunda belirlediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, ‘’Göreve geldiğimiz günden itibaren şehri bir bütün olarak ele aldık ve mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayışla yapılaşmanın hızla ilerlediği Ulukent Mahallemize, altyapı ve üstyapı çalışmalarından park ve yeşil alanlara kadar birçok hizmeti çok kısa bir sürede kazandırdık. Amacımız vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanını kendilerine kazandırmaktı. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde ve vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde bu hizmetimizin ne kadar yerinde ve doğru olduğuna şahit olduk’’ dedi.

Özellikle yaz aylarında mahalle içerisinde çocuklarıyla birlikte nefes alabilecekleri güvenli bir yeşil alana kavuştuklarını belirten vatandaşlar ise ‘’Bizim için güvenlik noktasında önceden problem oluşturan kanal çevresinde şimdi çocuklarımızla birlikte piknik yapıyoruz. Önceki hali ile şu anki hali kıyaslanamayacak derecede. Burada yapılan çalışmalar her geçen gün mahallemizi nezih ve daha kaliteli yaşanabilir bir duruma kavuşturuyor. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ