Gürpınar'daki doğalgaz çalışmaları Başkan Tanış'ın yakın takibinde

Gürpınar’da AKSA tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları Belediye Başkanı Hayrullah Tanış tarafından yakından takip ediliyor.

Van Haberleri 29.11.2022 23:56:00 0
Gürpınar
Tarih: 29.11.2022 23:57

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL/ Ziya Türk'ün Haberi

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın seçim vaatlerinden birisi olan "ilçeye doğalgaz getirilmesi" çalışmaları geçtiğimiz aylarda başladı.

Gürpınar'a verilmiş sözümüz var ilkesi ile çalışmalarını sürdüren, verdiği sözleri bir bir yerine getiren Hayrullah Tanış, son olarak da doğal gaz altyapı çalışmalarının startını vermişti.  

Doğalgaz altyapı çalışmalarını yakından takip eden Başkan Tanış, sahada yapılan çalışmaları Aksa Van Doğalgaz Şirket Müdürü Müsayip Akyüz ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Vedat Abukan ile birlikte ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyarete ilişkin Gürpınar Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; 

“Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış’ın Aksa Van Doğalgaz Şirket Müdürü Müsayip Akyüz ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Vedat Abukan ile birlikte ilçe merkezimizde devam eden doğal gaz altyapı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.” 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem