Gündemdekiler 36. Bölüm: Tuşba Belediyesi Kalecik Toplum Yaşam Merkezi

Gündemdekiler 36. Bölüm: Tuşba Belediyesi Kalecik Toplum Yaşam Merkezi

Vangölü TV 3.07.2022 23:05:00 0
Gündemdekiler 36. Bölüm: Tuşba Belediyesi Kalecik Toplum Yaşam Merkezi
Tarih: 03.07.2022 23:08

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Vangölü TV’de yayınlanan Gazeteci Ziya Türk’ün hazırlayıp sunduğu Gündemdekiler Programının bu haftaki durağı Tuşba Belediyesi Toplum Yaşam Merkezi oldu.

Tuşba Belediyesi Toplum yaşam merkezinde 650 kursiyer olduğunu söyleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman,   “ Kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanında toplumsal cinsiyet ve yaş ayrımı olmaksızın herkese açık olan 35 kursumuzdan 650 kursiyer faydalanıyor. Bu kurslarımızda ayrıca 46 eğitmen ve usta öğretici görev yapmaktadır. Burası bir kültür sanat merkezi haline geldi. Özel olarak piyano dersleri veriliyor. Piyano dışında bağlama, resim, müzik, futbol, basketbol, voleybol ve YKS kurslarımız var.

YKS kursumuzda maddi durumu iyi olmayan ve liseyi bitirmiş 100 öğrencimiz faydalanıyor. Bu öğrencilerimizin tüm araç ve gereçleri belediyemiz tarafında tamamen ücretsiz olarak karşılanıyor.  Ayrıca engelli bireyimiz için ücretsiz servislerimiz mevcuttur.  Merkezimiz hem eğitim hem de üretim merkezi oldu.” dedi.

Program, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Akman ‘ın eğitim merkezindeki faaliyetler, öğretmenlerin verdiği dersler hakkında bilgi vermesi ve üniversiteye hazırlanan gençlere verilen hizmetlerin yanı sıra kurslar hakkındaki düşüncelerini paylaşması ile devam etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem