Yeşilyurt’un güzellikleri kadrajda ölümsüzleşti

Yeşilyurt’un Kültürel Ve Doğal Zenginliklerini Farklı Fotoğraf Kareleriyle Bir Araya Getirip İlçenin Tanıtımını Daha Geniş Kesimlere Duyurmak Amacıyla 25.yeşilyurt Kiraz, Kültür Ve Spor Festivali Kapsamında Festival Kapsamında Düzen

Genel 30.06.2019 16:09:00 0
Yeşilyurt’un güzellikleri kadrajda ölümsüzleşti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.06.2019 16:09

Yeşilyurt’un kültürel ve doğal zenginliklerini farklı fotoğraf kareleriyle bir araya getirip ilçenin tanıtımını daha geniş kesimlere duyurmak amacıyla 25. Yeşilyurt Kiraz, Kültür ve Spor Festivali kapsamında düzenlenen ‘Yeşilyurt Çiçek Açtı’ ulusal fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yeşilyurt’tan insan manzaraları, doğal güzellikleri, tarihi yapıtları, yerleşim alanları ve tarımsal ürünlerinin yer aldığı fotoğraf kareleri, Malatya Park AVM fuaye alanında açılan ‘Yeşilyurt Çiçek Açtı’ ulusal fotoğraf sergisinde yer aldı. Serginin açılış törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kültürel ve sanatsal hizmetlerle Yeşilyurt’un her mevsim var olan eşsiz güzelliklerini ön plana çıkarmaya ve dünyaya tanıtmaya devam ettiklerini söyledi.

‘Yeşilyurt Çiçek Açtı’ yarışmasına gönderilen her fotoğrafın kendileri için ayrı bir anlam ve değere sahip olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Yeşilyurt’un gerek doğası gerekse de birbirinden anlamlı insan manzaralarının yer aldığı fotoğraf karelerinin yer aldığı böylesine değerli bir yarışmayı düzenlemenin onurunu yaşıyoruz. Festival kapsamında düzenlediğimiz bu yarışmamıza gönderilen eserlerin hepsi bizim için ayrı bir kıymete sahiptir. Tarihin doğayla buluştuğu Yeşilyurtumuzun güzellikleri fotoğraf sanatçılarının kadrajlarında bir nevi ölümsüzleştirilmiştir. Yeşilyurt’un güzelliklerini farklı bakış açısıyla objektiflerine yerleştiren tüm fotoğrafçılarımıza bu emek ve çabalarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyorum. Yeşilyurt’un dikkat çekici ve farklı güzelliklerini sanatın güçlü yönüyle tüm dünyaya aktarma fırsatına ulaştığımız eşsiz eserlerin yer aldığı sergimiz üç gün boyunca açık kalacaktır” dedi.

Dereceye giren fotoğrafların yer aldığı serginin açılışında eserlerin sahiplerine ve jüri heyetine ödülleri takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ