Vodafone Türkiye’den Bülent Bayram 'En Etkin İK Liderleri' arasında

- Vodafone’da 2018’den bu yana İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Bayram, başarılı performansıyla “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Lideri”nden biri oldu

Genel 19.10.2019 11:29:16 0
Vodafone Türkiye’den Bülent Bayram
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.10.2019 11:29

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, dijitalleşme ve çeviklik odağında hayata geçirdiği başarılı İK projeleriyle “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Lideri” arasında yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone’da 2018’den bu yana İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Bayram, başarılı performansıyla “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Lideri”nden biri oldu.

Şirket bünyesinde Dijital Kültür Dönüşüm Liderliği Programı, DijitalSen Programı, “Agile” (Çevik) çalışma gibi projelere liderlik eden ve şirketin iletişim dilinden başlayarak kültürel değişiminde önemli rol oynayan Bayram, insan kaynakları alanında Türkiye’nin en prestijli etkinliği olarak bilinen CHRO Summit 2019 kapsamında düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bülent Bayram, Türkiye’nin en etkin 50 İK liderinden biri olarak gösterilmekten mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, ana faaliyet alanımız telekomünikasyon sektöründe istikrarlı büyümemizi sürdürürken, dijital bir teknoloji şirketi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yeni dijital teknolojilerin ortaya çıkışını kendi çalışma şeklimizi dönüştürmek için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Şirketimizde ‘Biz Dijitaliz, Biz Geleceğiz’ mottosuyla kapsamlı bir dönüşüm programı başlattık. Dijital ürünler, robotik süreçler, dijital iş ortaklıkları ve kültürel dönüşüm başlıklarından oluşan bu programla, hem çalışanlarımız hem de müşterilerimiz nezdinde daha çevik, daha hızlı, daha sade ve dijital geleceğe hazır bir şirket olmayı hedefliyoruz. Bu hedefle, insan kaynakları alanında da çalışanlarımızın yaratıcılığını ve potansiyelini maksimum seviyede ortaya çıkaracak uygulamalara imza atıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, insan ve liderlik odaklı bir başarı hikâyesi yazmaya devam edeceğiz.”


- Bu yıl üçüncüsü yapıldı


Fortune Türkiye ve DataExpert tarafından bu yıl üçüncüsü yayınlanan “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Lideri” listesi, tüm iş dünyasını etkisi altına alan VUCA (Volatile-Dalgalı, Uncertain-Belirsiz, Complex-Karmaşık, Ambigious-Muğlak) döneminde başa çıkılması gereken problemleri dijitalleşme ve çeviklik odağında aşmayı hedefleyen insan kaynakları fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkati çekmek amacıyla hazırlandı.

Bu eksende gerçekleşen araştırmada, Türkiye’nin önde gelen kuruluşları ciro, karlılık, hissedar yapısı, sektör çeşitliliği ve çalışan sayısı yönlerinden analiz edildi ve İK liderlerinin performansı incelendi.

Araştırma danışma kurulunun oylama ve değerlendirmeleri sonucunda, şirketlerin en önemli sermayesi olan insan kaynağını en etkin biçimde yöneten, kurum öncelikleri doğrultusunda fark yaratan, değer katan, benzersiz uygulamaları hayata geçiren, Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisi belirlendi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ