Video konferans görüşmesi ile başkanın koltuğunu devir aldı

BATTALGAZİ İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA 2.SINIF ÖĞRENCİSİ GÜNAY ECRİN KALAYCI İLE VİDEO KONFERANS GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Genel 23.04.2020 14:17:48 0
Video konferans görüşmesi ile başkanın koltuğunu devir aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.04.2020 14:17

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 2.sınıf öğrencisi Günay Ecrin Kalaycı ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında bu yıl evde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolayısıyla yapılan görüşmede Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini öğrenciye devreden Başkan Güder, tüm dünya çocukların 23 Nisan bayramını kutladı. Gerçekleştirilen bu görüşme ile Belediye Başkanlığı görevini devir alan fakat makam koltuğuna oturamayan Ecrin Kalaycı, Başkan Güder’e teşekkürlerini sunarak görevi teslim aldı.

Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen öğrenci Ecrin’e, yapacakları projelerden bahseden Güder, çocuklara tavsiyelerde de bulundu.

“Bu görevi kızımız Ecrin’e emanet ediyorum”

Güder, “Her yıl beraber kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, sizlerin bizlere hazırladığı gösterilerle kutluyorduk. Maalesef tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle 23 Nisan Bayramımızı bu yıl evlerimizde kutluyoruz. Öncelikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor ve tebrik ediyorum. Biliyorsunuz bundan tam 100 yıl önce atalarımızın vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi sonucunda 23 Nisan 1920 yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı ve Cumhuriyetimizin ilan edildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramın her zaman kutlanması için geleceğimiz teminatı olan siz çocuklarımıza bu bayramı armağan etti. Bu özel bayramı biz çocuklara hediye eden, bütün dünya çocuklarıyla paylaşmamızı sağlayarak, mutlulukların en güzelini yaşatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına minnet duygularımı ifade ediyorum. Biz bu bayramımızı her yıl sizlerle kutluyoruz. Bayramınız kutlu olsun. Bizler bu makamları ve görevleri ilerde sizlere emanet edeceğiz. Bu görev sizin. Gelecekte inşallah sahip olacağınız Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini kızımız Ecrin’e emanet ediyorum. Bugün Battalgazi Belediye Başkanı sen oldun Ecrin. Yapmak istediklerini bize kısaca anlatabilir misin” dedi.

Sevgi ve dostluğun tüm dünyayı kucakladığı neşe ve mutluluk dolu nice güzel bayramlar dileyen Günay Ecrin Kalaycı ise, “Bu güzel bayramı gönül ister ki, hep birlikte sokaklarda doyasıya kutlayalım. Salgın sebebiyle bir müddet daha evlerimizde kalmaya devam edeceğiz. Bizleri evlerinden dinleyen tüm arkadaşlarımıza şunları ifade etmek istiyorum ki, bir gün mutlaka buluşacağız. Battalgazi Belediyesi olarak Korona virüs ile mücadelede gece gündüz tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Bu salgın boyunca ilçemizin her karesini dezenfektan ettik. Sizler evinizde kalın. Bizler sizin için tüm önlemlerimizi aldık ve almaya devam edeceğiz. Sizin sağlığınız bizim için çok önemli. Korona virüs sebebiyle yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına, emniyet, jandarma, belediye çalışanları ve diğer kamu çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Evde kalan arkadaşlarımıza tavsiyem şudur, evde bol bol kitap okusunlar. Ailemiz ile güzel zaman geçirebilmeyi tavsiye ederim. Sevgi ve dostluğun tüm dünyayı kucakladığı neşe ve mutluluk dolu nice güzel bayramlarla tekrar bir arada olmak umuduyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ