Vali Varol, kurum müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, kurum yöneticileriyle bir araya gelerek, valilik koordinesinde hayata geçirilen ve uygulanması noktasında çalışmaların devam ettiği projeler ile ilgili 'Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirdi.

Genel 12.02.2021 14:28:13 0
Vali Varol, kurum müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.02.2021 14:28

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, kurum yöneticileriyle bir araya gelerek, valilik koordinesinde hayata geçirilen ve uygulanması noktasında çalışmaların devam ettiği projeler ile ilgili "Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirdi.

Vali Yardımcıları, kaymakamlar ve kurum yöneticilerinin katıldığı toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı.

Toplantı; tarım, turizm, eğitim, gençlik spor ve sosyal alanlarda, valilik koordinesinde ilimizde hayata geçirilen projelerle ilgili Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi proje uzmanlarının yaptığı bilgilendirme sunumu ile başladı. Sunumun ardından Vali Varol, valilik koordinesinde hayata geçirilen projeler kapsamında kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kurum müdürlerinden bilgi alırken, bundan sonrasında yürütülecek iş ve işlemlerde uygulanacak çalışma prensipleri hakkında kurum yöneticilerine bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Vali Varol: “İlimizde hangi çalışmaların yapıldığının, stratejimiz, planımız ve programımızın tüm kurumlar tarafından bilinmesi gerektiğini düşünüyor; bu kapsamda kurum ziyaretleri ve meslektaşlarımızla iletişim halinde olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesi ve projelerimizin aksamadan devam etmesi için kurumlar arası iletişimin önemini biliyor, vatandaşlarımızın işlerini hızlıca halledebilmesi ve kurumlarımızı evleri görmesi için çabalıyoruz.” dedi.

Değerlendirme toplantısı, kurumlar arası istişare, soru cevap bölümü ve koordinasyona ihtiyaç duyulan konularda kurum temsilcilerinin karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ