Vali Kaldırım;' Polisimiz, askerimiz gönülden hizmet ediyor'

Genel 11.04.2018 10:24:46 0
Vali Kaldırım;
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.04.2018 10:24
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,"Kahraman askerlerimiz, polisimiz, korucularımız ve tüm güvenlik güçlerimiz fedakarca, vatanın değişik yerlerinde gönülden hizmet ediyor"dedi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Programda polis teşkilatı, il protokolü, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.
Programda konuşan Vali Çetin Oktay Kaldırım, "Kahraman askerlerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz , korucularımız fedakarca, vatanın değişik yerlerinde gönülden hizmet ediyor. Bunlar olduğu müddetçe bu bayrak düşmez, vatanda bölünmez. Tabi çok şanlı bir teşkilatımız var. Çok güçlü geleneklerimiz var. Bugün 173. Yılına idrak ettiğimiz son derece köklü bir teşkilatımız var. Diğer teşkilatlarımızda öyledir. Mazileri şerefle yazılmıştır. Müstesna görev yapıyorlar. Aziz milletin değerlerini en iyi şekilde temsil edip görevlerini ifa ediyorlar" dedi.
Polis teşkilatının büyük fedakarlık, sabır , cesaret ve kahramanlıkla hizmet verdiğini aktaran İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, "Sadece yurt içinde değil, dışında da terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla gurur verici başarıya imza atmaktadır. Afrin’de askerimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız omuz omuza gerçekleştirdikleri Zeytin Dalı Operasyonu bunun bir örneğidir. Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede sektördeki teknolojik gelişmeler büyük önem veriyor. Teşkilat olarak vatandaşa en iyi şekilde hizmet verebilme anlamında her türlü imkan sunulmaktadır" diye konuştu.
Programa, Vali Çetin Oktay Kaldırım, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, emniyet personeli, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ