Vali Ekinci;'İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak projeler istiyoruz'

Genel 5.12.2018 12:00:10 0
Vali Ekinci;
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.12.2018 12:00
Bingöl’ün Genç ilçesinde çeşitli ziyaretler yapan Vali Kadir Ekinci, idarecilerden istediklerinin insan hayatını kolaylaştıracak projeler üretmek olduğunu söyledi.
Genç ilçesine giden Vali Kadir Ekinci, Kaymakamı Hüseyin Vural, Belediye Başkanı Hadi Topraktan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Beraberindekilerle kaymakamlığa geçen Vali Ekinci, Kaymakam Vural’dan ilçe hakkında brifing aldı. Daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Vali Ekinci taziyeye katılıp, ilçe belediyesini ziyaret etti. Belediye Kültür Merkezinde ‘Kıl Testere Ahşap Oymacılığı Kursu’nu da gezen Ekinci, mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.
Vatandaşla teması sıklaştıracaklarını ve onların hayatlarını kolaylaştıracak projeler üreteceklerini belirten Vali Kadir Ekinci,"Rutini devam ettirmek maharet değildir. İdarecilikteki esas maharet, var olanın üzerine sizin ne koyduğunuzdur. Sizi değerli ve anlamlı kılacak olan, rutinin dışında gördüğünüz konular ve çözmek için geliştirdiğiniz projelerdir. Rutinin sürgit devam ettiği yerde idarecilerin varlığı tartışılır.Dolayısıyla idarecilerimizden istediğimiz özellikle insanımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretmektir. Türkiye’nin farklı yerlerinde güzel projeler ile gündeme gelen örnekler var. Bunları incelemek ve farklı bakış açıları ile dokunulmamış alanlarda yeni sözler söylemek, yeni uygulamalar geliştirmek durumundayız"dedi.

"Kaprisli ve kompleksli kişiler karşılarında bizi bulacaktır"
Muhtarlarla sürekli bir araya geleceklerini ve çözüm ve sonuç odaklı toplantılar yapacaklarını da vurgulayan Vali Ekinci,"Yaklaşık bir aydır ilimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bingöllü kardeşlerimizle bir gönül köprüsü kurarak, el birliği ve güç birliği yaparak hizmetler üretmeyi hedefliyoruz.Rutin aralıklarla ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Sizlerle bir araya geleceğiz. Problemleri birinci ağızdan alacağız ve varsa çözüm önerilerinizi dinleyeceğiz. Bizler de bunları kayıt altına alarak kurumlarımızla görüşecek ve takip edeceğiz. Bir sonraki toplantıda da durum değerlendirmesi yapacağız. Hangi problemde ne mesafe aldık bunun hesabını vereceğiz, izahını yapacağız. Çalışma sistemimizde randevu usulü yoktur. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilir, sorunları paylaşabilirsiniz.Yaptığımız işlerde sonuç odaklı olacağız, verimliliği esas alacağız, süreyi de olabildiğince kısaltacağız.Vatandaşa hizmeti çok daha hızlı bir şekilde götürme gayreti içinde olacağız. Bu yaklaşımımızın alana yansıması da inşallah sizler eliyle olacaktır. Problemlerimizi çözmek için aracı kullanmaktan uzak duralım. Çünkü bizim varlık sebebimiz Bingöl halkına hizmettir. İdareciler olarak devletten aldığımız maaş karşılığında halkımıza hizmet sunmak durumundayız. El ele vererek bu davranışı aşalım istiyoruz. Sizlerden istediğimiz bizlerle doğrudan muhatap olmanızdır.Eleştirmekten korkmayın. İyiliklerimiz yerine eksik ve yanlışlarımızı konuşun. Bizim kültürümüzde devlete saygı vardır ama saygı ve nezaket çerçevesinde eleştirmek de saygısızlık değildir.Hepimizin yegane amacı bu millete hizmet etmektir. Millete hizmet etme yolunda kaprisli ve kompleksli kişiler karşılarında bizi bulacaktır"diyerek konuşmasını tamamladı.
Adliye ziyaretiyle ilçe gezisini tamamlayan Vali Ekinci’ye, yardımcısı Ali İhsan Başak ve kurum müdürleri de eşlik etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ