Vakko, taklit ürünlerle mücadelesi kapsamında harekete geçti

- Vakko, büyük bir operasyon sonucunda 24 bin 659 adet sahte ürün ele geçirdi - Markanın İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusu sonrasında yapılan baskında binlerce Vakko marka taklit ürün ele ge?

Genel 9.10.2020 14:30:41 0
Vakko, taklit ürünlerle mücadelesi kapsamında harekete geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.10.2020 14:30

İSTANBUL (AA) - İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusu sonrasında yapılan baskında binlerce Vakko marka taklit ürün ele geçirildi.

Vakko'dan yapılan açıklamaya göre, taklit ürünle mücadelyi gündeminde tutan Vakko, geçen günlerde bir ihbar üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Emniyet güçleri ve Vakko avukatları tarafından Küçükçekmece’de iş yeri ve depoya yapılan baskında; gizlenmiş halde ve üzerinde 'Vakko' logosu taklit edilmiş çeşitli ebatlarda binlerce çanta, cüzdan, kemer, babet ayakkabı ve telefon kılıfları ele geçirildi.

Yapılan baskında 16 bin 168 adet Vakko logo ve ibareli çanta ve cüzdanlar için aksesuar klipsi, 2 bin 633 adet çeşitli renk ve ebatta Vakko çanta, 2 bin 597 adet çeşitli renk ve ebatta Vakko cüzdan, 2 bin 633 adet çantaların içine konduğu üzerinde Vakko yazan bez torba, 196 adet adet içi boş üzerinde Vakko yazan bez torba, 68 çift üzerinde Vakko yazan babet ayakkabı, 80 adet üzerinde Vakko yazan kemer, 284 adet Vakko telefon kılıfı ve 1,40 eninde 20 metre boyunda Vakko ibareli suni deri kumaş ele geçirildi. Toplam 24 bin 659 adet Vakko logo ve ibareli taklit ürün ile 20 metre suni deri kumaş ele geçirilmiş oldu. Operasyon sonrasında iş yeri sahipleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Açıklamada ayrıca marka imajına ve ürün kalitesine büyük bir tehdit oluşturan taklit ürünlere karşı Vakko'nun Türkiye çapında mücadelesini devam ettireceği ve emniyet güçleriyle birlikte baskınlara devam edeceği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ