TV+, aralıkta da birçok yeni dizi ve belgeseli seyirciyle buluşturuyor

- 'Diana: Dünyayı Sarsan Röportaj' ve 'Lennon'ın Son Haftası' belgesellerinin yanı sıra 'Partisan' dizisi, ilk kez TV+’ta yayınlanacak

Genel 3.12.2020 12:03:52 0
TV+, aralıkta da birçok yeni dizi ve belgeseli seyirciyle buluşturuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.12.2020 12:03

İSTANBUL (AA) - Televizyon platformu TV+, yılın son ayında da birçok yeni dizi ve belgeseli seyirciyle buluşturuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+, kasım ayında da diziden filme, spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin içerikleriyle televizyonseverlerin tercihi oldu.

Kasım ayında yüzde 9'luk izlenme artışı yaşayan TV+'ı en çok izleyen şehir İstanbul olurken, İstanbul'u, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Gaziantep, Mersin, Bursa, Diyarbakır ve Kayseri takip etti.

Geçen ay TV+'ta en çok izlenen içerikler arasında ise büyük ilgi gören süper kahraman filmi "Aquaman", Amerikan psikolojik korku filmi "Ölümcül Labirent", çekimleri Amerika ve Türkiye'de gerçekleşen romantik dram "Deniz Seviyesi", 2015 Cannes Film Festivali'nde Cinema de la Plage programının bir parçası olarak gösterilen Kanadalı suç gerilim filmi "Rehineler" ve Amerikalı şarkıcı ve aktris Whitney Houston'ı anlatan 2018 belgesel filmi "Whitney" yer aldı.


- Yepyeni dizi ve filmler TV+'ta


Aralık ayında da zengin içerik yelpazesine yeni yapımlar ekleyen TV+, dünyaca ünlü yapımları seyircilerle buluşturmaya devam ediyor.

Canneseries dizi festivalinden en iyi dizi ödülüyle dönen İsveç yapımı mini dizi "Partisan", efsanevi müzisyen John Lennon'ın ölümünden önceki son röportajı üzerinden ilerleyen belgesel "Lennon'ın Son Haftası" ve 1995 yılında BBC'de yayınlanan Prenses Diana'nın sansasyonel röportajına odaklanan belgesel "Diana: Dünyayı Sarsan Röportaj" ilk kez aralık ayında TV+'ta yayınlanacak.

Birbirinden kaliteli içerikleri ilk kez kendi bünyesinde izleyiciyle buluşturan TV+, aynı zamanda dünyaca ünlü platformlarda yayınlanan içerikleri de yelpazesine ekliyor. Aralık ayında TV+'a yeni eklenen diziler arasında Britanya-İrlanda dönemi suç televizyonu draması "Miss Scarlet and the Duke" ve 4 çocuklu yalnız bir kadının yaşadığı paranormal olayları konu alan "The Enfield Haunting" yer alıyor.

Dizilerin yanı sıra filmleri ile de dikkati çeken TV+'ın aralık ayında listesine eklediği filmler arasında Christopher Nolan'ın merakla beklenen 2020 yapımı filmi "Tenet", Darin Scott tarafından yönetilen Amerikan bilim kurgu korku filmi "Deep Blue Sea 2", hem gerçek hem de hayal dünyasındaki canavarları alt etmeye çalışan genç bir kızın hikayesini anlatan "I Kill Giants", ilk gösterimini 2018'de Locarno Film Festivali'nde gerçekleştiren Türk yapımı "Sibel" yer alıyor.

Ayrıca dünyaca ünlü Sherlock Holmes oyuncularının başrollerini paylaştığı komedi filmi "Holmes & Watson", romandan uyarlanan ve kara film unsurları barındıran gerilim filmi "The Bad See", tedavi edilemez bir hastalıktan tedavi edilen genç kızının gerçek hikayesini anlatan Amerikan filmi "Miracles from Heaven" ve DC Comics ve Lego markalarına dayanan bir süper kahraman aksiyon-macera komedisi "Lego Dc Comics Super Heroes:The Flash" da aralık ayında kategoriye eklenen filmler arasında yer alıyor.

Çocukları da unutmayan TV+, bu ay 9Go'da prömiyeri yapılan Nine Network için geliştirilmiş bir Avustralya-İtalyan animasyon televizyon dizisi "Berry Bees", Türkiye'de izlenme rekoru kıran çizgi dizilerden olan "Oscar Oasis" ve maceraperest bir koalanın hayatını konu alan "Blinky Bill" çizgi filmlerini yayına aldı.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ