Türk Telekom Faaliyet Raporu'na 24 ödül

- Türk Telekom'un 2018 Yılı Faaliyet Raporu, iletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen dünyanın en prestijli platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen 2018 Vizyon Ödülleri'nde 4 fa

Genel 21.07.2019 10:30:48 0
Türk Telekom Faaliyet Raporu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.07.2019 10:30

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un 2018 Yılı Faaliyet Raporu, iletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen dünyanın en prestijli platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen 2018 Vizyon Ödülleri'nde 4 farklı kategoride toplam 24 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, 2018 Yılı Faaliyet Raporu ile LACP tarafından her yıl uluslararası platformda düzenlenen Vizyon Ödülleri yarışmasında 4 farklı kategoride toplam 24 ödül kazandı.

Türkiye'nin ilk 10 rapor sıralamasında en üst sırada yer alan Türk Telekom Faaliyet Raporu, EMEA bölgesinde (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) 5'inci ve dünya genelinde ilk 100 rapor arasından 12'inci oldu. Türk Telekom, dünya geneli ve EMEA bölgesindeki Türk şirketlerinin sıralamasında en üst sırada yer aldı.

Geniş kapsama alanı, müşteri odaklı yaklaşımı, çoklu tekliflerdeki gücü ve teknoloji dönüşümündeki liderliğiyle Türkiye'yi geleceğe bağlayan ve paydaşları ile çok yönlü ve etkin bir iletişimi benimseyen Türk Telekom, bu vizyonunu 2018 Yılı Faaliyet Raporu'na başarıyla aktardığını dünyanın en prestijli uluslararası iletişim platformlarından LACP tarafından layık görüldüğü ödüllerle de kanıtladı.

Türk Telekom'un 2018 Yılı Faaliyet Raporu, jüri tarafından yapılan değerlendirmede "İlk İzlenim", "Rapor Kapağı", "Hissedarlara Mesaj", "Rapor Anlatım Tarzı", "Rapor Finansalları", "Yaratıcılık", "Mesaj Netliği" ve "Bilgi Erişilebilirliği" kategorilerinde 100 üzerinden 99 puan aldı.


- Ödüllerin kazanılmasında yalın tasarım ögeleri ile anlaşılır mesaj dili etkili oldu


2018 Vizyon Ödülleri kapsamında, "Faaliyet Raporu" ve "Entegre Rapor" statülerinde, "Telekomünikasyon" ana kategorisinin yanı sıra aynı zamanda "Şirket Grupları/Holding Şirketleri" kategorisinde de değerlendirilen Türk Telekom'un 2018 Yılı Faaliyet Raporu, "Şirket Grupları/Entegre Rapor" kategorisinin "Genel Klasman" alanında platin ödül, diğer alanlarda 3 altın ödül, "EMEA Bölgesinde Finansal Bilgilerin Sunumu" alanında 4 platin ödül ve "Dünya Geneli Finansal Bilgilerin Sunumu" alanında da 4 altın ödül aldı. Bunların yanında tüm kategorilerde dünya geneli ilk 100 rapor, EMEA bölgesi ilk 50 rapor ve Türk şirketleri ilk 10 rapor kategorilerinde gösterdiği performans ile bu alanlarda da 12 ödülün sahibi oldu. Böylelikle, değerlendirildiği 4 kategoride de altışar ödüle layık görülen Türk Telekom Faaliyet Raporu, toplamda 24 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom, 2018 yılı Faaliyet Raporu'nu "Türkiye'yi geleceğe bağlamak" vizyonu doğrultusunda hazırladı. Modern ve minimalist bir tasarım yaklaşımıyla hazırlanan raporda, güçlü grafiklerle birlikte tipografi ve ikon dilinin dengeli kullanımına ve kademeli anlatım diliyle mesajın tüm paydaşların anlayacağı sadelikte verilmesine özen gösterildi.

Türk Telekom’un "Türkiye'yi geleceğe bağlama" mottosu, ülkenin farklı coğrafyalarından farklı insan portreleri eşliğinde betimlendi. Uluslararası Vizyon Ödülleri, iletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen LACP tarafından 2001 yılından bu yana düzenleniyor. Bu yıl 18'incisi düzenlenen ve dünya çapında her ölçekten şirketin katıldığı 2018 Vizyon Ödülleri’nde 25'ten fazla ülkeden bini aşkın rapor değerlendirme kapsamında yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ