Tunceli, bu kez de Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasına hazırlanıyor

Genel 17.10.2018 09:30:05 0
Tunceli, bu kez de Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasına hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.10.2018 09:30
Terörden temizlenen Tunceli rafting ve yamaç paraşütü akrobasi şampiyonalarının ardından bu kez de Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na hazırlanıyor.
Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, kentte ilk kez yapılan Türkiye Rafting ve Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonasından sonra şimdi de 27-28 Ekim tarihleri arasında Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağını bildirdi.Valilik, belediye ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen 2018 Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın final yarışlarında sporcular 7 kategori de mücadele edecek.
Tunceli’nin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması yönünde yürütülen çalışmalar sonrasında, yeni bir şampiyonaya daha ev sahipliği yapılacağını dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Yaklaşık 16 aydır Tunceli’de hem Valilik hem de Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu süre içerisinde ilimizin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması amacıyla çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımız sonrasında, ilimizde ilk defa 23-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası ve 6-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası’ndan sonra şimdi de Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz"dedi.
Tunceli’de ilklerin yaşanmaya devam ettiğini kaydeden Vali Sonel," Şampiyonlarla anılır duruma gelen ilimiz, yine nefes kesen yarışlara sahne olacak. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız”ifadelerini kullandı.
Tunceli’de ilk kez düzenlenecek olan şampiyonada yarışmacıların ro OPEN, Pro Stock (0-179 bg), Pro Stock (180 bg ve üstü), Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Tunceli Kupası olmak üzere 7 kategoride yarışmasının ardından hem yılın şampiyonları belirlenecek hemde milli takım oluşturulacak.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ