Teröre göz açtırmayan JÖH’ler depremzedelere desteğe gönderildi

Muş’ta Terör Örgütüne Göz Açtırmayan İl Jandarma Komutanlığında Görevli Jandarma Komando Özel Harekat (jöh) Personeli, Elazığ’daki Depremzedelere Güvenlik Ve Yardım Amacıyla Deprem Bölgesine Uğurlandı.

Genel 30.01.2020 11:01:35 0
Teröre göz açtırmayan JÖH’ler depremzedelere desteğe gönderildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.01.2020 11:01

Muş’ta terör örgütüne göz açtırmayan İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Komando Özel Harekat (JÖH) personeli, Elazığ’daki depremzedelere güvenlik ve yardım amacıyla deprem bölgesine uğurlandı.

Muş’ta terör örgütüne karşı başarılı operasyonlar düzenleyerek bölgede terör örgütünü bitirme noktasına getiren jandarma, bu kez de depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti. Muş İl Jandarma Komutanlığı tarafından Elazığ ve Malatya’ya görevlendirilen 180 Mehmetçik için İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, bugüne kadar Varto’da, Malazgirt’te terör örgütünün ana üslenme bölgesi olan, yuvası olan Şenyayla’da çok başarılı, çok etkin faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

“Teröriste bir an olsun göz açtırmadınız”

Teröristlere karşı bir an olsun göz açtırmadıklarını ve Muş bölgesinde teröristi hemen hemen sıfır noktasına getirdiklerini kaydeden Albay Baykal, “Milletimiz sizinle gurur duymaktadır. Bugün aziz milletimiz sizlere, bizlere Elazığ’da, Malatya’da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle büyük yaralar alan vatandaşlarımıza güvenlik desteği yardımda bulunma ve onlarla birlikte olma görevini tevdi etmiştir” dedi.

“Bu görevin bize tevdi edilmesi dolayısıyla büyük bir gurur duyuyoruz”

Muş İl Jandarma Komutanlığı olarak bu görevin kendilerine tevdi edilmesi dolayısıyla büyük bir gurur duyduklarını vurgulayan Albay Bülent Baykal, “Sizlerin bu görevi başarıyla yerine getireceğinize, Türk Jandarma Teşkilatını başarıyla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

“Rabbim, ayağınızı taşa değdirmesin”

“Gözünüz arkada kalmasın, burada bıraktığınız aileleriniz, evlatlarınız bize emanettir” diyen Albay Baykal, “Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimize, vatandaşlarımıza selamlarımızı ve hayır dualarımızı ulaştırınız lütfen. Rabbim, ayağınızı taşa değdirmesin. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Amacımız sıcaklığımızı zarar gören vatandaşlarımıza iletmektir”

Amaçlarının depremde zarar gören vatandaşların yanında olmak ve onlara sıcaklıklarını hissettirmek olduğunu ifade eden Albay Baykal, “Amacımız bir nebze de olsa sıcaklığımızı, sıcaklığınızı orada (Elazığ-Malatya) zarar gören vatandaşlarımıza iletmektir. Bu yolda yapacağınız her ufak hareket milletimizin gönlünde önemli bir yer tutacaktır. Tekrar hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından araçlara binen Mehmetçiği, İl Jandarma Komutanı Bülent Baykal, Merkez Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Temiz ve diğer komutanlar selamlayarak deprem bölgesine yolcu etti.

Öte yandan, 2 gün önce de İl Jandarma Komutanlığında görevli kadın astsubaylar da bölgeye gönderilmişti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ