Tedavi olamazsa duyamayacak olan Yağmur’a Milletvekili Karaman el uzattı

Erzincan’da yaşayan Yıldız ailesinin kızları Yağmur’un (17) kulaklarında, henüz 7 yaşındayken taktığı küpelerin alerji yapması sonucu keloid oluştu. Yağmur, tedavi olamazsa duyamayacak. Tedavi masraflarını karşılamada zorlanan ail

Genel 21.01.2021 15:16:29 0
Tedavi olamazsa duyamayacak olan Yağmur’a Milletvekili Karaman el uzattı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.01.2021 15:16

Erzincan’da yaşayan Yıldız ailesinin kızları Yağmur’un (17) kulaklarında, henüz 7 yaşındayken taktığı küpelerin alerji yapması sonucu keloid oluştu. Yağmur, tedavi olamazsa duyamayacak. Tedavi masraflarını karşılamada zorlanan aileye AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’dan destek geldi.

Erzincan merkezde oturan Yıldız ailesinin 4 çocuğundan Yağmur’un kulaklarında, 7 yaşındayken taktiği küpelerin alerji yapmasıyla yaralar oluşmaya başladı ve keloid oluştu. Kulak yaraları bir türlü iyileşmeyen Yağmur Yıldız, "Okulumdan geri kaldım, derslerime çalışamıyorum. Herkesin bakışlarından rahatsız oluyorum. Doktorlar keloid hastalığı diyor. Her geçen gün kulaklarımdaki yaralar büyüyor. Çaresi bulunmazsa kulaklarım kapanacak, duymayacağım. Kanama yaptığı için günlük üstümü değişmek zorunda kalıyorum. Dışarı çıktığım zaman saçlarımla kapatıyorum. Lütfen bana yardım edin" şeklinde konuştu.

Yağmur Yıldızın annesi Perişan Yıldız, "Yaklaşık 10 yıldır kızımın tedavisi için elimizden geleni yaptık ama bir sonuç alamadık. Her gün kanlı yastığını yıkıyorum. Kızımın bağırmasını, ağlamasını dinliyorum. Geceleri sabaha kadar yatamıyor. Ankara’ya götürdük, Erzurum’a götürdük, Trabzon’a götürdük hiç bir yerde çaresini bulamadık. ’İstanbul’da tedavisi var’ dediler oraya da götürmeye gücümüz yok" diye konuştu.

Yağmur’un babası Halis Yıldız, "İnşaatlarda çalışarak evimi geçindirmeye çalışıyorum. Tedavi ettiremezsem yakında kızımın kulakları kapanacak, duymayacak. Tedavi için yardım bekliyoruz" dedi.

Yıldız ailesinin yardım çağrısını yerel basından takip eden Milletvekili Süleyman Karaman kayıtsız kalmadı.

Yıldız Yağmur ve ailesine ulaşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ankara Hacettepe’ de tedavi görecek olan Yıldız Yağmur ve ailesinin Ankara’da tedavi sürecinde gerekli olan hastane ve kalacak yerleri ile ilgili olarak iletişime geçtiğini belirtti. Karaman, “Kızımız Yağmur’un babası Halis Bey ile görüştüm. Ankara Hacettepe’ye sevki yapıldı. İnşallah yapılacak olan ışın tedavisi ile kızımız sağlığına kavuşacak” dedi.

Ailesinin de ihtiyaçlarının giderilmesi için Erzincan Valiliği olarak gerekenin yapılacağını da söyleyen Milletvekili Karaman, “Erzincan basınının bu duyarlılığına teşekkür ederim. Haber yapmaları bizleri de haberdar etti. Bizlerde Kızımız ve ailesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“Yağmur Yıldız kızımızın sağlığının bizlerin makamımızdan, şartlarımızdan hatta hayatımızdan daha önemlidir” diyen Milletvekili Karaman, “Bende babayım. Yağmur’da bizim bir kızımız. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır. Gereken yapılacak” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ