Tandıra düşen 2 yaşındaki çocuk feci şekilde yandı

Genel 9.08.2017 08:22:48 0
Tandıra düşen 2 yaşındaki çocuk feci şekilde yandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.08.2017 08:22
Ağrı’da annesinin ekmek yaptığı tandıra düşen 2 yaşındaki çocuk feci şekilde yandı. Erzurum’da tedavi altına alınan ve vücudunun büyük bir bölümünde üçüncü derece yanık olan çocuk bacaklarını kaybetme riski taşıyor.
Ağrı’da yaşayan 2 yaşındaki Yasin Uzun, annesi Mihrinaz Uzun’un üzerini kartonla kapattığı tandıra düştü. Hamur almak için kısa süreli tandırın yanından ayrılan anne, küçük Yasin’in tandıra düştüğünü görür görmez çocuğunun yardımına koştu. Oğlunu tandırdan çıkarmaya çalıştığı esnada kendisi de tandıra düşen anne, şans eseri yanmadan çocuğuyla birlikte tandırdan çıktı. Çağrılan ambulansla Ağrı Devlet Hastanesi’ne götürülen küçük çocuk, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yanık tedavi merkezinde tedavi altına alınan çocuğun, bacakları, kalçası, kolu ve vücudunun çeşitli yerlerinde üçüncü derece yanık oluştuğu tespit edildi. Tedavi süreci devam eden çocuğun bacaklarının kesilme riskinin olduğu öğrenildi.

“Annesi çıkarmaya çalışırken çocuğun üstüne düşmüş”
Yaşanan olayı anlatan baba Süleyman Uzun, “Annesi ekmek yaparken çocuk da yanındaymış. Annesi hamur almak için oradan ayrılmış. Giderken de tandırın üstüne karton koyarak kapatmış. Çocuk da kartonun üstüne çıkınca tandırın içerisine düşmüş. Annesi de çocuğu çıkartmaya çalışırken iki elini kullanmış o da çocuğun üzerine düşmüş kendisini zor kurtarmış. Bu yüzden de çocuk çok yanmış” dedi.

“Bacaklarının kesilme riski var”
Yanan çocuğun durumuyla ilgili bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Öztürk, “Çocuğumuz tandıra düşerek yanmış. Kol ve bacaklarında üçüncü dereceden yanıklar mevcut. Muhtemelen bu çocuğumuz sakat kalabilir bacaklarının kesilmesine kadar da gidebilir” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ