Rakiplerini tuş etti

60 kilogram güreş müsabakalarında birinciliği kimseye kaptırmayan Alperen Topkaya´a Ardahan´ı temsil etmeye hak kazandı.Çıldır Lisesi Öğrencilerinden Antrenör Zeki Bayraktar yönetiminde mindere çıkan Alperen Topkaya bütün rakiplerini.

Genel 24.01.2019 16:21:09 0
Rakiplerini tuş etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.01.2019 16:21

60 kilogram güreş müsabakalarında birinciliği kimseye kaptırmayan Alperen Topkaya´a Ardahan´ı temsil etmeye hak kazandı.

Çıldır Lisesi Öğrencilerinden Antrenör Zeki Bayraktar yönetiminde mindere çıkan Alperen Topkaya bütün rakiplerini tuş ederek birinciliği kazandı. Birincilik madalyasını antrenörünün elinden alan Topkaya Türkiye müsabakalarında Ardahan´ı temsil edecek. Birinciliğin mutluluğunu yaşayan Topkaya " Zorlu rakipler karşısında birinciliğe ulaşmaktan dolayı çok mutluyum. Centilmence, fair play ruhuna yakışan müsabakalar oldu. Birinciliği elde etmeme vesile olan antrenörüm Zeki Bayraktar hocama teşekkür ederim. Yarışmaya katılan bütün yarışmacı arkadaşlarıma da saygı ve sevgi içerisinde bir müsabaka olması yönündeki öz verili tavırlarıdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Geleceğin Sporcularını Yetiştireceğiz

Sporcusunun birinci olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Milli Sporcu Zeki Bayraktar " Çıldır Halk Eğitim Müdürlüğü ve Çıldır Çok Programlı Lisesi ile birlikte çalışarak güzel ilçemizde ülkemiz için üst düzey sporcular yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Öğrencim Alperen minder üzerinde kendisine öğretileni en iyi şekilde gerçekleştirerek başarıya ulaşmıştır. Ümit ediyorum ki Türkiye müsabakalarında da en iyi şekilde Ardahan´ı temsil ederek dereceye girecektir.

İmamoğlun´dan Tebrik

Müsabakalarda birinci olan Alperen Topkaya ve Milli Sporcu Zeki Bayraktarı makamında Kabul Eten Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu " Alperen Kardeşimi İlçemize yaşattığı haklı grur için tebrik ediyorum. Spor hayatının başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Sproculuk faaliyetlerinde bizde Çıldır Kaymakamlığı olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe, Kadıköy'de Aston Villa'ya Geçildi! UEFA Avrupa Ligi'nde Kritik Maçı Kaybetti


Van Spor

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ