Polat ve Çevre Köyler Derneği’nden Binali Yıldırım’a destek

Elazığ Maden Polat Ve Çevre Köyler Derneği (elazığ Polat Köyder) Seçimlerde Binali Yıldırım’a Destek Vereceklerini Açıkladı.

Genel 18.06.2019 10:35:00 0
Polat ve Çevre Köyler Derneği’nden Binali Yıldırım’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.06.2019 10:35

Elazığ’ın Maden İlçesi Polat ve Çevre Köyler Derneği (Polat Köyder), üyeleri İstanbul’da 7 bin civarında oyları olduğunu ve seçimlerde Binali Yıldırım’a destek verdiklerini bildirdi.

İstanbul’da 7 bin civarında oyları olduğunu belirten Dernek Başkanı Hanifi Ergünöz, “İstanbul’daki yapılacak seçimlerde Binali Yıldırım’ı destekleyeceğiz. Daha önce Cumhuriyet tarihinden bu yana rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal’ın vermiş olduğu mücadeleden sonra lider olarak cumhurbaşkanımız devletimizi en güzel yere taşımak için tüm varlığı ile mücadele etmiştir. Bizde bu mücadelede devletimizin ve hükümetimizin yanında olacağız. Biz biliyoruz ki İstanbul düşerse Türkiye düşer, Türkiye düşerse Alem-i İslam düşer. O nedenle biz yeryüzünde tüm mazlumların yanında dik durabilmek için bizi bekleyen dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların yardımına koşmak için ayakta durmalıyız ve İstanbul’u Allah’ın izniyle ayakta tutacağız” dedi.

Seçimlerin Türkiye açısından da çok önemli olduğunu belirten Başkan Ergünöz , “Reklam olsun diye İstanbul seçimine katkı sunduğunu sosyal medyada paylaşanlar var. Biz diyoruz ki sosyal medyada reklam yapmayın, emin olduğunuz dostların sizlerle bu yolun bu davanın neferi olduğunu asla unutmayın. Bizde Polat ve Çevre Köyleri Derneği olarak kimseyi yönlendirmeden telkinde bulunmadan reisin yanında ve reisin vekil olarak tayin ettiği onun adayı Binali Yıldırım’adır. Buradan tüm hemşerilerimi ve akrabalarımı selamlıyorum. İyi ki biz bir aileyiz her daim devletimizin bir neferi olarak dik durmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ