(Özel) Kahramanların üssünde bayram sevinci

TERÖRLE MÜCADELE BAŞTA OLMAK ÜZERE SINIR GÜVENLİĞİNİN KORUNMASINDA AKTİF ROL ALAN MALATYA’DA 7.ANA JET ÜSSÜ’NDE RAMAZAN BAYRAMI SEVİNCİ YAŞANDI.

Genel 24.05.2020 19:00:36 0
(Özel) Kahramanların üssünde bayram sevinci
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.05.2020 19:00

Terörle mücadele başta olmak üzere sınır güvenliğinin korunmasında aktif rol alan Malatya’da 7.Ana Jet Üssü’nde Ramazan Bayramı sevinci yaşandı. Korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarının uygulandığı bayramlaşma töreninde, Üs Komutanı Albay Hasan Hüseyin Kanbur, Mehmetçikle bayramlaştı.

Suriye sınırında terör hedeflerinin yok edilmesinin yanı sıra yurt içinde terörle mücadele de başarılı görevlere imza atan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bayram heyecanı yaşandı. F-35 uçaklarının Türkiye’de ilk yerleştirileceği üs olan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı, tarihindeki başarılı görevler nedeniyle 2 terörle mücadele ve 1 Kıbrıs Barış Harekatı Madalyası bulunduruyor.

Korona virüs (Covid-19) salgını ile birlikte hastalığa karşı her türlü önlemlerin alındığı Kahramanlar Üssü olarak bilinen 7. Ana Jet Üssünde bayram heyecanı yaşandı. Sabah saatlerinde karargahta gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Üs Komutanı Hava Silah Sistem Albay Hasan Hüseyin Kanbur, askerlerle bayramlaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bayram mesajının okunmasının ardınsan kısa bir konuşma yapan Albay Kanbur, “Sevgi, saygı, hoşgörü fedakarlık ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bir Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamanın büyük gururu içerisindeyiz. Ailelerinizden uzakta ama Peygamber ocağımızın içerisinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Hava Kuvvetleri ailesi olarak bayramımızı hep birlikte kutluyoruz. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ve gazilerimizi şükran ve saygı ile anıyoruz. Başta aileleriniz olmak üzere hepinize güzel bir bayram diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmanın ardından üs komutanı Albay Kanbur, görevli rütbeli personel ile er ve erbaşların sırayla bayramlarını kutladı. Korona virüs nedeniyle sosyal mesafe ve maske kurallarının uyulduğu törende, askerlere bayram şekeri, tatlı ve kolonya ikramında bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ