Mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü CNR'de buluşuyor

- Dünyada 200 milyar dolarlık bir pazara dönüşen mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü, CNR İMOB OBJET’te bir araya geliyor - 100’ü aşkın ülkeden profesyonel alıcının katılacağı fuarda, 500’ün üzerinde markanın binlerce ü

Genel 2.11.2019 10:04:18 0
Mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü CNR
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.11.2019 10:04

İSTANBUL (AA) - Dünyada 200 milyar dolarlık bir pazara dönüşen mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü, CNR İMOB OBJET’te bir araya geliyor.

CNR Holding'den yapılan açıklamaya göre, 200 milyar doları aşan bir büyüklüğe ulaşan dünya mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü, CNR İMOB OBJET - İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı’nda buluşuyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB’in desteğiyle organize edilen fuar, 5-10 Kasım'da CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Mobilya sektöründeki 16 yıllık, ev tekstili ve dekorasyon sektöründeki 26 yıllık fuar birikimini 5 kıtada 186 ülkede 10 milyon katılımcı ve ziyaretçi datasına sahip Business Intelligence Agency - BIA (Global Pazar İstihbarat Sistemi) big data yönetim sistemiyle entegre eden CNR Holding, fuarda 100’ü aşkın ülkeden profesyonel alıcıyı 500’ün üzerindeki marka ile buluşturacak.

40 bin metrekarelik alanda yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayacak olan CNR İMOB OBJET’te lüks ve tasarım mobilyalardan ev tekstiline, züccaciye ve aksesuardan uyku ürünlerine, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar 500’ü aşkın markanın ürünleri sergilenecek.

Dünya ticaretine yön veren katılımcı firmaların kendileri için özel hazırlanan B2B alanında global ticaretin gelişmesine katkı sağlayacakları fuarda, aralarında İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre, Rusya, ABD, Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu 100’ü aşkın ülkeden sektör profesyoneli ağırlanacak. 300’ü VIP olmak üzere 6 bin yabancı ziyaretçinin katılacağı fuarı 50 binin üzerinde profesyonel alıcının ziyaret etmesi bekleniyor.


Ev tekstili özel bölümünün de yer alacağı fuarda trendlerin belirlediği yeni stil ve desenler sergilenecek. Zevk sahibi stillerin, desenlerin ve göz kamaştıran tasarımların dikkati çekeceği ev tekstili özel bölümünde yatak örtülerinden nevresim takımlarına, perdeden kilime kadar ev tekstilinin en şık örnekleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Fuar 5 gün boyunca mobilya, ev tekstili, züccaciye, dekoratif ürünler ve aydınlatma sektörü üreticileri ile yerli ve yabancı ithalatçılar, ihracatçılar, üreticiler, toptancılar, perakendeciler, zincir mağazalar, iç mimarlar ve dekoratörler, otel satın almacıları, kamu kuruluşları ve tasarımcıları aynı platformda buluşturacak.


- Avrupalı ve Türk tasarımcılar geleceğin dizaynını anlatacak


Mobilya ve dekorasyon sektörünün geleceğini şekillendirecek olan CNR İMOB OBJET, tasarımın ve konforun ön plana çıktığı ürünleriyle tüm dünyada fark yaratacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmalar, kalite ile stilin birleştiği fuarda en prestijli mobilya, dekorasyon ve iç tasarım ürünlerini sergileyecek.

Tasarım ve inovasyon odaklı bir yaklaşımla diğer fuarlardan ayrılan CNR IMOB OBJET’te, ayrıca Avrupalı ve Türk tasarımcılar "Designers' Lounge" alanında mobilya üreticileri bir araya gelecek.

Fuarda ayrıca Hindistan’ın ilk kadın mimar ve tasarımcısı Sheila Sriprakash’in yanı sıra Maia Mia Fong, Pavitra Sriprakash, Sara Garanty - Viktor Erlandsson, Anda Zota, Jenny Jones’un da aralarında yer aldığı İtalya, İspanya, İsveç, Hindistan ve Finlandiya’dan uluslararası ödüllü tasarımcılar “Design Stories” seminerinde geleceğin dizaynına ilişkin sunum yapacak.

Fuarda, 1985 yılı yapımı 4 metre 20 cm yüksekliğinde ve 2 metre genişliğindeki Türkiye ve Avrupa’nın en büyük Thonet Sandalyesi de tanıtılacak.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile Yeni Sözleşmeyi Açıkladı: "Resmileşti"


Van Spor

Galatasaray'da Transfer Rüzgarları: Icardi'nin Geleceği ve Barış Alper'in Yeni Sözleşmesi


Van Spor

Hakkari’de Okul Sporları Kros Yarışları yapıldı


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

Bulanık’ta stadyum yenileniyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor’un hedefi 2’de 2


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ