Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün: “Bugünlerde okullarımız neşenizden birazcık uzak kaldı”

ERZİNCAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AZİZ GÜN

Genel 22.04.2020 09:23:17 0
Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün: “Bugünlerde okullarımız neşenizden birazcık uzak kaldı”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.04.2020 09:23

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Bugünlerde okullarımız, bahçelerimiz, kulaklarımız, gönüllerimiz oyunlarınızdan, o şen şakrak gülüşlerinizden, bizlere mutluluk katan neşenizden birazcık uzak kaldı” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, şu ifadelere yer verdi:

“Dünya olarak zor günlerden geçtiğimiz, büyük bir salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde şartlar ne olursa olsun inanıyorum ki bugün hepimiz yine coşku doluyuz. Zira bugün İstiklal mücadelemizin devam ettiği en buhranlı günlerde doğan ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında önemli rol üstlenen, İstiklal ve İstikbal yolunda önemli kararlar alarak bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Gazi Meclisimizin açılışını ve bu büyük günün çocuklara armağan edilişini kutluyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz.

Bir ulusun yazgısının ulusun kendisi tarafından belirlendiği, ulusun kendi yolunu kendi çizdiği büyük bir yeniliğin, değişimin sevincini yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ve fikir arkadaşlarının egemenliği, gerçek sahibi olan halka vermelerinin 100. yılını kutluyoruz. Büyük bir sevinç ve onurla taşıdığımız bu armağana tam bir asırdır sahip çıkmanın haklı gururu içerisindeyiz. Ve inanıyoruz ki İstanbul’un Fethini, Çanakkale’nin geçilemeyeceğini, Kurtuluş Savaşı’nı her yönüyle bilen, idrak eden sizler oldukça bu meşale asırlar boyu yanmaya yine devam edecektir.

Bugünlerde okullarımız, bahçelerimiz, kulaklarımız, gönüllerimiz oyunlarınızdan, o şen şakrak gülüşlerinizden, bizlere mutluluk katan neşenizden birazcık uzak kaldı. Sizler okullarınızı, bizler de sizleri çok özledik. Fakat biliyoruz ki her biriniz yine aynı coşkuyla, aynı heyecanla bu büyük mutluluğu hissediyor ve paylaşıyorsunuz. Neşenizi, umudunuzu, heyecanınızı asla kaybetmeyin! Ülke olarak biraz daha sabrederek bugünleri atlattıktan sonra hep birlikte oyunlar oynayacak, şarkılar söyleyecek ve daha nice bayramlar kutlayacağız. Hiçbir zaman ye’se kapılmayarak bu vatanı kurtaran ve bu büyük günü sizlere armağan eden atalarımıza karşı da en büyük sorumluluğumuz bu olmalıdır. “Çocuklarımız milletimizin, ülkemizin ortak umudu ve geleceğidir. Onlara sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmak demektir.” şiarıyla hareket eden bizler de sizleri yarınlara hazırlayarak; bayrağını, vatanını, milletini seven, milli değerlere bağlı nesiller olarak yetiştirmek görevi ve gayreti içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin ve milli irademizin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ