Milletvekillerinden ilçe ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Malatya’daki temasları kapsamında ilçe ziyaretleri kapsamında Arapgir ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek, hem parti teşkilatları hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldile

Genel 8.02.2021 17:54:19 0
Milletvekillerinden ilçe ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.02.2021 17:54

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Malatya’daki temasları kapsamında ilçe ziyaretleri kapsamında Arapgir ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek, hem parti teşkilatları hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’da bütün ilçelerin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, kentin her noktasına önemli hizmetler kazandırdıklarını anlattı.

Milletvekili Kahtalı, hükümet olarak bütün yatırımları hızlı bir şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Okullarımızı, hastanelerimizi tamamladık. Yapımı devam eden hizmetlerimizi de yakından takip ediyoruz” dedi. AK Parti olarak Türkiye ve Malatya’da önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Kahtalı, “Hizmetlerimizi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Her alanda gerek ülkemize gerekse de Malatya’mızda büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor” şekllinde konuştu.

Milletvekili Kahtalı, 2023 seçimlerine hazır bir şekilde yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi. AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu ifade ederek, “Bizler bu davaya ülkemize, şehrimize, memleketimize ve milletimize hizmet için girdik. Ülkemizdeki ve Malatya’mızdaki değişimler, dönüşümler, yatırımlar; Malatya’nın gelişmesi, ilçelerimize gelen hizmetler, gerçekten önemli yatırım ve hizmetler. AK Parti’yle birlikte Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınmasında bir fert olarak bir yandan da bir sorumluluğu yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

Milletvekili Çakır, pandeminin getirdiği zorluklara rağmen çalışmaların, yatırım ve hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Hükümetimiz her türlü hızlı adımları atıyor. Ülkenin ekonomik gücü çok önemli. Bir yandan içeride ve dışarıda terörle mücadele ediyoruz bir yandan da ülkemizi her alanda büyütüp, geliştirmek için çalışıyoruz. Terörü bitirme noktasına geldik ama Türkiye karşıtlığı içerisinde olanlarda hiçbir zaman eksik olmadı. Bir gün FETÖ bir gün PYD bir gün Gezi olarak ortaya çıkıyor. Türkiye’ye karşı yapılan saldırıların çoğu kılıfa bürünüp yapılıyor. Bu hareketler ‘masum’ olarak gösteriliyor. PKK’nın siyasi uzantısı ‘barış, kardeşlik, insanlık, dayanışma’ hikayeleri okuyor. Avrupa aynı şeyleri bize dikte etmeye çalışıyor. Boğaziçi Üniversitemizde maalesef öğrencileri kullanarak, ‘yürüyüş be protesto’ adı altında bir çok marjinal yapı ve terör örgütünün uzantılarının üyelerinin olduğunu görüyoruz. Öğrenci kılığına girerek nelerin peşinde olduklarını iyi biliyoruz. Bunların nerelerden beslendiğini milletimiz çok iyi biliyor. Polisine, askerine, güvenlik güçlerine ‘katil’ diye bağırabilen bir insanın, bu topraklarda yaşayarak hala ‘demokrasi, özgürlük ve barış’ demesinin ne kadar gerçek olduğunu çok net görüyoruz. Bu anlamda bizler her zaman uyanık olacağız. Nereden neyin çıkacağını bilemeyiz ama çıktığı zamanda bunu geri planda kimin organize ettiğini ve yönettiğini de bilmek zorundayız" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ