MHP’li Avşar’dan seçim açıklaması

Mhp Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, İstanbul Seçimleri İle İlgili, “istanbul’un Geleceği İhanet Şebekelerine Teslim Edilmemelidir. Binali Yıldırım Başkan Olduğunda, İstanbul Kazanacaktır, Umut Kazanacaktır, Huzur Kazanacaktır”

Genel 20.06.2019 13:22:00 0
MHP’li Avşar’dan seçim açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.06.2019 13:22

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, İstanbul seçimleri ile ilgili, “İstanbul’un geleceği ihanet şebekelerine teslim edilmemelidir. Binali Yıldırım başkan olduğunda, İstanbul kazanacaktır, umut kazanacaktır, huzur kazanacaktır” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, MHP Doğanyol Teşkilatının organizesinde MHP Fatih İlçe Başkanı ve dernek başkanlarının da katılımı ile Doğanyol Genç Sporcular Lokalinde hemşehrileri ile buluştu. Burada konuşan Avşar, 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım için destek isteyerek, “MHP tüm kadrolarıyla şu an sahalarda Cumhur İttifakının başarısı için çalışmaktadır. Bizim sözümüz söz duruşumuz nettir. Cumhur İttifakı 23 Haziran’da yeni bir fetih ruhuyla başarıya ulaşacaktır. İstanbul ehline yani Binali Yıldırım’a emanet edilecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar, seçimin aynı zamanda bir beka seçimi olduğunu da vurgulayarak, "Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Benim kıymetli hemşehrilerim bu oyuna izin vermeyecektir. Bu oyuna İstanbullular dur diyecek ve İstanbul’un kaderini terör örgütleriyle hareket eden birine teslim etmeyecektir. İstanbul’un geleceği ihanet şebekelerine teslim edilmemelidir. Binali Yıldırım başkan olduğunda, İstanbul kazanacaktır, umut kazanacaktır, huzur kazanacaktır. Gayemiz, gayretimiz ve sahalarda olma sebebimiz bundandır” ifadelerini kullandı.

“Bugün vatan hainleri Ekrem İmamoğlu’nun etrafında toplanmış” diyen Avşar, “Bir bakıyorum tüm FETÖ’cüler Ekremci, PKK Kandilden destek verecek kadar Ekremci, Yunanlılar İstanbul’u fetheden Yunanlı diyecek kadar Ekremci, ABD başkanı ‘İstanbul’u tekrar Constantinapolis yap’ diyecek kadar Ekremci velhasıl bakıyorum da tüm vatan hainleri Ekremci. Gafiller, vatana ihanet edenler, bu ülkeye hasımlık besleyenler, içeride ve dışarıdaki tüm bölücüler iyi bilsinler ki gerçi bunlar bizleri çok iyi tanır ve bilirler. Alemde şer bitmez ülkücü harekette nefer bitmez. Şunu iyi bellesinler dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

Sosyal medya hesabından ülkücülere hakarette bulunan Prof. Dr. Doğu Ergile de yüklenen Avşar, “9 ışık hakkında densizlik yapan, eğitimci ama eğitimin çok ama çok gerisinde kalan şahsa en güzel cevap Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın Bey’den gelmiştir. Beyinsiz dediğin ülkücüler, içinde 5 yıldız olan ve mana itibariyle, İslam’ın 5 şartını temsil eden yıldızımız ile birlikte, içinde hilalimiz olan ve haçlılara karşı İslamiyet’i temsil eden, al bayrağa tapmaktadırlar. Ülkücü şehit Cengiz Baktemur idam sehpasına giderken son isteği 2 rekat namaz kılmaktı. 12 Eylül’de, tekbirlerle şehadet şerbeti içen 5 bin yiğit mi beyinsizdi soruyorum sana? Sen, beyinsiz dediğin milliyetçi beyinlerinin, zekatı bile olamazsın” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ