MHP’li Avşar dernek başkanlarıyla istişare yaptı

Mhp Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, Mhp Sultangazi Teşkilatı Ve Türkiye Dernekler Federasyon Başkanlığı Organizesinde 39 Dernek Başkanı İle Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu.

Genel 18.06.2019 13:29:00 0
MHP’li Avşar dernek başkanlarıyla istişare yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.06.2019 13:29

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, MHP Sultangazi teşkilatı ve Türkiye Dernekler Federasyon Başkanlığı organizesinde 39 dernek başkanı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Avşar, Tekedereli Yardımlaşma Derneği ve 4 federasyon başkanının da katıldığı toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak, çalışmaların son ana kadar heyecanla süreceğine dikkat çekti. İstanbul’da kurulan kirli tezgahın bozulacağına inandığını belirten Avşar, "Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta yapılan İBB Başkanlığı Seçimleri usulsüzlüklerden ve çalınan oylardan dolayı YSK’nın vermiş olduğu vicdanları rahatlatan doğru bir kararla 23 Haziran’a ertelendi. Bu sebepten ötürü liderim Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatlarıyla buraya gelip hem siz hemşehrilerimle hasret gidermek hem de seçimlerle ilgili istişare etmek için yanınızdayım. 23 Haziran’da umudun, huzurun, cumhurun, ahlakın, kardeşliğin yanında duracağız. Helalin tarafında bulunacağız. Ortak gayemiz İstanbul’un ehline emanetini sağlamaktır. Mücadelemiz buna yöneliktir. İstanbul ehline emanet edilmezse bin yıllık kardeşliğimiz zarar görecektir. Evet, MHP tüm kadrolarıyla şu an sahalarda Cumhur İttifakının başarısı için çalışmaktadır. Bizim sözümüz söz duruşumuz nettir. Cumhur İttifakı 23 Haziran’da yeni bir fetih ruhuyla başarıya ulaşacaktır. İstanbul ehline emanet edilmezse kaynaşma potamız küflenecek, medeniyet cevherimiz karalanacaktır" dedi.

Avşar, seçimin önemine de vurgu yaparak, "İstanbullu kardeşlerimin kurulan ve kurgulanan kirli tezgahları bozacağından şüphem yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi yeniden seçim kararının alındığı günden itibaren İstanbul’u karış karış gezmekte, vatandaşlarımızla kucaklaşmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’un her yerindedir. İnkarcılar bilse ne yazar, bilmese ne çıkar, üç hilal İstanbul’un her yanındadır. Binali Yıldırım Başkan olduğunda, İstanbul kazanacaktır, umut kazanacaktır, huzur kazanacaktır. Gayemiz, gayretimiz ve sahalarda olma sebebimiz bundandır. 23 Haziran’da 16 milyon İstanbullu huzura kavuşacaktır. 23 Haziran’da Milli Bekamız güçlenecektir. 23 Haziran’da milli birlik ve dayanışma ruhumuz yükselecektir. FETÖ Kaybedecektir. PKK yerin dibine geçecektir. CHP, İP Ve HDP’nin çırpınışları sonuç vermeyecektir. Boyası akan, hırçınlığı, şiddet dili, gerçek yüzü ortaya çıkan, basit ve vasat bir siyasi profil çizen şahıs bir hafta sonra siyaseten hezimete uğrayacaktır. Binali Yıldırım 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önümüzdeki beş yılda İstanbul’a Allah’ın izniyle, İstanbullu kardeşlerimizin emsalsiz desteğiyle hizmet edecektir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ