Kahtalı’dan Kale’ye ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Gökdere Derneği’nin düzenlediği 3.Söğüt Yürüyüşü için İstanbul’dan gelen Kalelilerle Yenidamlar Mahallesinde bir araya geldi. Burada konuşan Kahtalı, Kale’nin Cumhurbaşkanlığı seçimi

Genel 9.06.2019 13:59:00 0
Kahtalı’dan Kale’ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.06.2019 13:59

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Gökdere Derneği’nin düzenlediği 3.Söğüt Yürüyüşü için İstanbul’dan gelen Kalelilerle Yenidamlar Mahallesinde bir araya geldi.

Burada konuşan Kahtalı, Kale’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye’de 2. Olduğunu hatırlatarak, AK Partinin hizmetlerinden bahsetti.

Kahtalı, “AK parti hareketi 17 yıllık bir hareket. 2002’de çıkmış olduğumuz bu yolda sizlere hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Bu ülkede 2002’den önce baş örtü yasağı vardı, diplomatik yasaklar vardı ve birçok özgürlük alanında yasaklar vardı. Kürtçe konuşma meselesi vardı. Ama rahmetli Turgut Özal’dan sonra bu mesele ortadan kalktı, ama şimdiki Cumhurbaşkanımız sayesinde televizyonlarda ve haber sitelerinde her türlü iletişim serbest oldu” dedi.

Kahtalı terörle mücadeleye değinerek, “Terörle mücadelede güvenlik güçlerimiz hem içerdeki hem dışardaki hainleri etkisiz hale getirmek için gece gündüz demeden canını siper ederek gayret ediyorlar. Şehitler veriyoruz, gazilerimiz var her bireyin bu vatan için ne vermesi gerekiyorsa vereceğini de biliyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul seçimlerine de değinen Kahtalı, “Şuanda İstanbul’da bir proje var çıkardıkları aday da bu projenin mimarı ve bu kampanyanın tamamını dışardan destekliyorlar. İstanbul’da yaşayan 410 bin tane Malatyalı hemşehrimiz var. Bu önemli bir rakam Malatyalı hemşehrilerim her zaman sağduyusunu ortaya koymuştur. Allah nasip ederse 23 Haziran’da da bu ülkenin geleceği için birlik ve beraberlik günü olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Bundan sonra da duracağınıza eminim. Bu derneğimizin sadece bin tane üyesi var herkes İstanbul’da yaşayan arkadaşlarına eşine, dostuna meseleyi anlatsın. Karşısında bir proje olduğunu anlatsın ve Cumhur İttifakı adayımız Binali Yıldırım’a destek olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ