Kahtalı: Büyük şahlanışa vesile olacak

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Kongre süreçlerimizi tamamladık. Her bitişi bir başlangıç olarak görüyor ve nihayete erdirdiğimiz kongrelerimizin büyük bir şahlanışa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Genel 19.02.2021 18:28:58 0
Kahtalı: Büyük şahlanışa vesile olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.02.2021 18:28

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Kongre süreçlerimizi tamamladık. Her bitişi bir başlangıç olarak görüyor ve nihayete erdirdiğimiz kongrelerimizin büyük bir şahlanışa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Malatya Kadın Kolları kongresi ile Malatya’da kongre sürecini tamamladıklarını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da kongrelerin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Gerçekleştirilen kongreler ile heyecan, coşku ve kutlu davaya olan inançlarını yenilediklerini ifade eden Kahtalı, “Malatyalı gençlerimizin, kadınlarımızın, dava arkadaşlarımızın enerjisi ile tazelendik. Allah hepsinden razı olsun. Birliğimizi ve beraberliğimizi daha çok perçinlediğimizin kongrelerimizin büyük şahlanışa vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği üzere AK Parti, kendini yenileme kabiliyeti yüksek bir partidir. Her seçimde her kongrede kadrolarımızı sürekli yeni isimlerle, yeni seslerle, yeni nefeslerle tahkim ederek, yönümüzü geleceğe dönerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Büyük Türkiye’nin önünde duramayacaklar”

Siyasette hizmet mücadelesinin bir bayrak yarışı olduğunu da vurgulayan Kahtalı, “Ben bu vesile ile teşkilatımızın her alanında sorumluluk üstlenmiş dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler emeğinizle ve fedakârlığınızla çok önemli görevler ifa ettiniz, etmeye de devam ediyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin, 11,5 milyon üyeyle Türkiye’nin en büyük siyasi partisi olduğunu dile getiren Milletvekili Kahtalı, şunları söyledi:

“Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın da her zaman söylediği gibi AK Parti’de önce millet, önce memleket diyen herkese yer vardır. AK Parti yıllardır bu düstur ile çok büyük hizmetlere imza atmıştır. Elhamdülillah artık gündemi belirlenen bir Türkiye yok, gündem belirleyen bir Türkiye var. Artık eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, ulaşımdan tarıma kadar her alanda adeta çağ atlamış bir Türkiye var. Bugün geçmişle mukayese edilmeyecek kadar güçlü Türkiye var” ifadelerine yer verdi. “Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Kim ne derse dersin milletimizden aldığımız güçle durmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Heves sahiplerini bir kez daha hüsrana uğratacağız. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar büyük Türkiye’nin ve kutlu davamızın önünde duramayacaklar. Asıl yapacaklarımız daha ileridedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak, duraksamak, bir anı bile boşa geçirmek haramdır.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ