İş makineleri, yol çalışması için değil sınav için çalıştı

Elazığ’da İl Özel İdaresine Alınacak 32 Şoför Ve Operatör İçin Kurada İsmi Açıklanan 128 Kişi İçin Mülakat Sınavı Düzenlendi

Genel 5.08.2019 13:35:20 0
İş makineleri, yol çalışması için değil sınav için çalıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.08.2019 13:35

Elazığ’da İl Özel İdaresine alınacak 32 kişinin belirlenmesi için kurada ismi açıklanan 128 aday, kepçe ile mülakat sınavına girmeye başladı.

Elazığ İl Özel İdaresine alımı yapılacak olan 32 şoför ve operatör için bin 565 kişi iş başvurusunda bulundu. İş başvurusu yapanlardan 933’nünün müracaatı kabul edilerek içerisinden 624 kişi belirlenerek kura çekimine katıldı. Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle işe alınacak 32 kişinin 4 katı olan 128 isim belli oldu. Kurada ismi çıkan şanslı 128 kişi ise bugün kepçe kullanarak uygulama sınavına girmeye başladı. Sarıçubuk köyünde bulunan asfaltlama alanında uygulama sınavına katılan adaylar, iş makinesi üzerinde sınavı kazanmak için ter döktü. Uygulama sınavının cuma gününe kadar devam edeceği ardından puanlama yapılarak kazanan isimlerin açıklanacağı açıklandı.

Kurada adının çıktığını kaydeden adaylardan Fatih Demirbay, “Bugün uygulama sınavı vardı şu an onun için buradayız. Sınavımızı yaptık bitirdik. Bazı görevler verildi ve o görevleri yerine getirmemizi istediler. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

Kendisinin dozer operatörü olduğunu ifade eden adaylardan Murat Güven de "5 tane baraj bitirmişliğim var. Şu an burada mülakata geldik. Burada deneme sınavına gireceğiz diğer arkadaşlara başarılar dilerim” diye konuştu.

Dozer operatörü olarak müracaat ettiğini ve adil bir kura olduğu için çok sevindiğini dile getiren Yavuz Kaya da "Dozerci arkadaşlardan iyi ustalar var her biri tecrübeli ustalar hepsi 10-15 yıllık deneyime sahipler mülakatta sıradan operatör yok hepsi deneyimli. Mülakatta kamera sisteminin olması güzel oldu. Herkes hak ettiğini alacak ve ustalar yarışacak. Hak eden kazansın" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ