Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı

Genel 23.03.2017 17:21:54 0
Hayata küsmedi, hayalini kurduğu kitabının tanıtımını yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.03.2017 17:21
Milyonda bir görülen hastalığı nedeniyle 3 makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren ve en büyük isteği kitaplarının yayımlanması olan Elazığlı Nurçin Arlı’nın çıkardığı kitap düzenlenen programla tanıtıldı.
Milyonda bir görülen kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) hastalığı nedeniyle iki kez kalbi durduktan sonra 3 makineyle yatağa bağımlı yaşamaya başlayan 29 yaşındaki Nurçin Arlı’nın en büyük isteği kitaplarının yayımlanmasıydı. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) yaptığı haber sonrası Arlı’nın yayımlanmasının hayalini kurduğu ’Vatan Gözlüm’ adlı kitabı, Galatasaray Kulübünün bir kongre üyesi tarafından tüm masrafları karşılanarak basılmıştı. Arlı, basımı yapılan ve satışa başlanılan kitabının tanıtımı için Elazığ Belediyesi’nin desteğiyle tanıtım programı düzenledi.
Kültür Park Mamürat’ül Aziz Konferans salonunda düzenlenen programa, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Metin Bulut, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve çok sayıda davetli katıldı.
Tüm engellilere örnek olan Nurçin’e her zaman destek olacaklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bin adet kitabını satın aldı.

"İkinci kitabın baskını Valilik karşılayacak"
Nurçin’in ‘Vatan Gözlüm’ kitabıyla muhteşem bir işe imza attığını belirten Vali Murat Zorluoğlu, “Gerçek bir başarı hikayesidir. Hangi şartlar altında olursa olsun başarının mutlaka isteyene, arzu edene ve çalışana ait olduğunu gösteren çok somut bir başarı hikayesidir. Onu yürekten tebrik ediyorum. Bundan sonraki serileri de gelecek. İkinci kitap için valilik olarak söz verdik. Bu kitabın basımından belli bir süre geçtikten sonra ikin kitabı da basacağız ve tüm stantlarda bu kitaplar var olacak” dedi.
Nurçin Arlı’nın büyük bir başarı öyküsü olduğunu ifade eden Tunceli Valisi Osman Kaymak ise, “Bu öyküyü bizde engelliler gününde vatandaşlarımıza anlatırız. İçinize kapalı olmayın, dışarı çıkın, mücadele aşkınızı yitirmeyin, mücadele edin diye söyleriz. Nurçin bir başarı örneği gösteriyor. Kendi içine kapanıp da hayata küsmemiş. Neler yapabileceğini bu kitapta gösteriyor. Tebrik ediyoruz ve diğer engellilere örnek olsun” diye konuştu.
Hayallerinden vazgeçmediğini vurgulayan Nurçin Arlı ise, ailesinin her zaman yanımda olduğu ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ