Hakkari’de ‘Tarım ve İnsan’ konulu resim sergisi

Tarım Ve Orman Bakanlığı Tarafından Düzenlenen “tarım Ve İnsan” Konulu Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren 60’a Yakın Fotoğraf Hakkari’de Sergilendi.

Genel 23.07.2019 10:54:06 0
Hakkari’de ‘Tarım ve İnsan’ konulu resim sergisi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.07.2019 10:54

HAKKARİ (İHA) –Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60’a yakın fotoğraf Hakkari’de sergilendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ’Tarım ve İnsan’ konulu yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi, Hakkari Valiliği önünde açıldı. Serginin açılışını Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ve Hakkari Tarım ve Orman İl Müdürü Vahap Şimşek birlikte yaptılar.

Birçok kurum müdürünün de katıldığı fotoğraf sergisinde konuşan Vali Akbıyık, bu yıl onuncusu düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafları burada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Vali Akbıyık, “2009 yılından itibaren Bakanlığımız tarafından ‘Tarım ve İnsan’ konulu resim sergisi düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikte asıl amaç, tarımda farkındalık oluşturmak, tarımın insanla, kültürel ve tarihsel bağlarını güçlendirmektir. Tarım ve hayvancılığı, insanları ayrı düşünmek mümkün değildir” dedi.

Dereceye giren 60 fotoğrafın yer aldığı serginin 2 gün süreceğini belirten Hakkari Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek ise, ilçelerde de “Tarım ve İnsan” konulu resim sergisinin düzenleneceğini ifade etti.

Tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet konularını kapsayan fotoğraflar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ