Güvenlik korucularından Kandil operasyonuna tam destek

Genel 13.06.2018 15:10:08 0
Güvenlik korucularından Kandil operasyonuna tam destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.06.2018 15:10
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Kandil’e yönelik başlatılan operasyonunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi.
Sözen, Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları olarak TSK’nın Kandil’deki teröristlere yönelik başlatmış olduğu operasyonu önemsediklerini ve tam destek verdiklerini dile getirdi. Kandil operasyonunun şehit ailelerinin yıllarca beklediği en önemli beklenti olduğunu kaydeden Sözen, bunun gazilerin talebi, yüce milletin en büyük arzusu olduğunu belirtti. Sözen, "Kandilin teröristlerin başına yıkılması ve oraya şanlı bayrağımızın dikilmesi şehitlerimizin ruhuna okunacak fatihadır. Kandil operasyonu ve oraya şanlı bayrağımızın dikilmesi biz şehit ailelerine verilebilecek en büyük ve en anlamlı müjdedir. Kandil sadece terör ele başlarının saklandığı bir yer değil, birçok açıdan stratejik öneme sahip bir yerdir. Kandil stratejik önemi kadar, psikolojik öneme de sahiptir. Terör örgütlerinin en büyük lojistik üstleri, mühimmat depoları, eğitim kampları ve barınma alanları burada bulunmaktadır. Kandil, terör örgütü PKK’nın kara kutusu, arşivi ve canlı hafızasıdır. Yıllardır örgüte katılan hemen her terörist muhakkak Kandil’e gitmekte, ilk eğitimi burada görmektedir. Burada kümelenen büyük terör örgütleri ülkemizin sınırlarına sızarak bir çok eylemi ve saldırıları yapmışlardır. Kandil’e operasyon yapılması yıllarca savunma pozisyonunda olduğumuz evreden taaruz pozisyonuna geçmemiz anlamını taşımaktadır. Yani teröristleri sınırlarımızın içinde karşılamak yerine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi taaruz pozisyonuna geçip onları inlerinde etkisiz hale getiriyoruz. Kandil’e girilmesi ile PKK’ya psikolojik olarak da çok büyük darbe vurulmuş olacaktır. Çünkü PKK ve uzantıları yıllarca Kandil’e girilemez, buraya kimse dokunamaz havasına girmişlerdir. Kandil’e girilmesi ile PKK’ya ait girilmeyecek hiç bir alan kalmayacaktır" dedi.

"Kandil operasyonu HDP ve işbirlikçilerini rahatsız ediyor"
Kandil’e operasyon düzenlenmesinden PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin ve diğer işbirlikçilerinin rahatsız olduğunu gördüklerini belirten Ziya Sözen, İHA’ya yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Çünkü Kandil’in ele geçirilmesi ile terörün tamamen biteceğini anlayan HDP ve diğer işbirlikçileri panik havasına girmişlerdir. Çünkü HDP kan ve göz yaşından beslenmektedir. Kürt halkının duygularını suistimal ederek siyaset yapmaktadır. Terörün bitecek olması HDP’nin suistimal alanının bitmesi anlamını taşıyacaktır. O yüzden HDP terörün bitmesini istememektedir. Ama HDP istese de istemese de inşallah terör tamamen bitecek, terör halkımızın kaderi olmaktan çıkacaktır. Bundan dolayı Kandil operasyonu terörün bitmesi için en önemli eşiktir. Bundan dolayı bu operasyonun gerçekleştirilmesi talimatını veren ve operasyonu gerçekleştiren başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Milli Savunma Bakanımıza, Genelkurmay Başkanımıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin saygı değer mensuplarına teşekkür ediyoruz".
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ