GQ Türkiye 'Men of the Year' özel kategori ödül sahipleri GQ Webinar'da

- 'Men of the Year' ödül töreni bu yıl, teknoloji devi Samsung'un en iddialı modeli Samsung Galaxy Z Fold2 sponsorluğunda, 'İyi Gelenler' temasıyla gerçekleşiyor

Genel 12.11.2020 11:17:18 0
GQ Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.11.2020 11:17

İSTANBUL (AA) - Samsung Galaxy Z Fold2 sponsorluğunda "İyi Gelenler" temasıyla gerçekleşen GQ Türkiye "Men of the Year" ödül töreninde kazananlar belli oldu.

Samsung Electronics'ten yapılan açıklamaya göre, ödül sahipleri 15 Kasım Pazar 16.00-18.00 saatleri arasında Instagram üzerinden canlı yayınlanacak GQ Webinar'da "Bizi Ne Kurtaracak?" konusuyla ilgili fikirlerini paylaşacak.

GQ Türkiye'nin her yıl gerçekleşen "Men of the Year" ödül töreni bu yıl, teknoloji devi Samsung'un en iddialı modeli Samsung Galaxy Z Fold2 sponsorluğunda, "İyi Gelenler" temasıyla gerçekleşiyor.

GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurlarının birlikte seçtiği müzik, spor, bilim, moda, sahne & gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarında üretimleri ve duruşlarıyla "İyi Gelen" isimlere, ilham verici hikayeleriyle 2020'nin umut kaynağına dönüşen isimsiz kahramanları da eşlik edecek.

Bu yılın en değerli bulunan başlıkları, ilk kez hayata geçen "Eşitlik", "Centilmenlik", "Cesaret", "Özgünlük" ve "İnovasyon" özel kategorileri.Bu konularda yaptıkları ve fikirleri ile ilham veren isimler, 9 Kasım Pazartesi günü GQ Türkiye Instagram hesabından canlı yayınla açıklandı.

"Eşitlik" kategorisinin kazananı oyuncu Boran Kuzum, "Centilmenlik" kategorisinin kazananı oyuncu Engin Öztürk, "Cesaret" ödülünün sahibi ultra maraton sporcusu Özgür Tetik, "Özgünlük" dalında kazanan şef Maksut Aşkar ve "İnovasyon" ödülünün kazananı girişimci Ahmet Onur oldu.

Bu yıla özel kategorilerin ödül sahibi isimlerle birlikte ayrı bir parantez açmak üzere "Bizi Ne Kurtaracak?" başlığıyla ilk GQ Webinar ise 15 Kasım Pazar 16.00-18.00 saatleri arasında canlı yayında gerçekleşecek.

Ödül sahiplerinin kategorilerle ilgili ilham verici konuşma ve sohbetlerinden oluşacak "GQ Webinar: Bizi Ne Kurtaracak?" hakkında detaylar GQ Türkiye Instagram hesabında.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ