Erdoğan sevgisi büyüdükçe büyüdü evine sığmadı

Elazığ’da Yaşayan Mustafa Ergün’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Olan Sevgisi Görenleri Şaşirtiyor.

Genel 13.09.2019 11:07:59 0
Erdoğan sevgisi büyüdükçe büyüdü evine sığmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.09.2019 11:07

Elazığ’ın Palu ilçesinde bir köyde yaşayan Mustafa Ergün’ün, hayranlık duyduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları ile evini adete müzeye çevirirken, onun adının baş harflerini dağa yazdı, adına da bir park yaptırdı. Bu sevgiyi duyan Milletvekili Zülfü Demirbağ ise o eve giderek, Ergün’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürme sözü verdi.

İlçeye bağlı Yeşilbayır köyünde yaşayan Mustafa Ergün’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi her geçen gün arttı. Ergün, yaşadığı evinin içini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarıyla adeta müzeye çevirdi. Ardından evinin hemen üstünde yer alan dağ yamacına da kendi elleriyle 100 Metre uzunluğunda 30 Metre genişliğinde Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerinin kısaltması olan RTE yazdı. Dev yazı yaklaşık 35 kilometre uzaklıktan görülürken, yeğeninin adını da Tayyip Erdoğan koyan Mustafa Ergün, ineklerini satarak Palu ilçe girişine de Erdoğan parkı yaptırdı. Kendisine ait araca da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ithafen sevgi sözleri yazan Ergün’ün tek isteği ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak. Ergün’ü ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise bu sevginin kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirterek bu sevdayı görsellerle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ileteceğini aktardı.

"Sevgimizi yansıtmaya çalışıyor"

Cumhurbaşkanı çok sevdiğini dile getiren Mustafa Ergün, “Bu sevgiyi hayatımın bütün alanlarına yansıtmışım. Evimde yüzü aşkın fotoğraf var. Arabamın arkasına fotoğrafı astım. Ondan sonra köyümüzde dağa cumhurbaşkanımızın baş harflerini yazdım. Yeğenimin ismine, Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini verdim. Bir de Palu Tepe’sinde bir park yaptık ve Cumhurbaşkanımızın adını verdik. Parkın etrafında yaklaşık 70 fotoğraf ve bayrak var. Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgimizi yansıtmaya çalışıyoruz. Her yerde ve her alanda kendisini çok seviyoruz. O yüzden ne yapsak da azdır” dedi.

İneklerini satarak park yaptığını anımsatan Ergün, “Hayvanları sattığım doğrudur ama hiç önemli değil. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir bu yola kefenimiz ile çıktık. Seviyoruz. Gözümü kırpmadan neyim varsa hepsini cumhurbaşkanımıza harcarım. Yazdığım ‘ RTE’ yazısı iki ilçe öteden yaklaşık 35-40 kilometre uzaklıktan gözüküyor. Herkes Cumhurbaşkanımızı seviyor. Biz de biraz öncü olmuşuz. O yüzden her şeyimizi Cumhurbaşkanımıza feda etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok görmek istediğini aktaran Ergün, "Sayın vekilimi rüyada gördüm. Vekilim kendisine beni anlatacak. Biz, İnşallah 2019 yılında bir araya geleceğiz. Vekilimiz sayesinde olacak. Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ’ı çok seviyoruz. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

Milletvekili Demirbağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesini sağlayacak

Ergün’ü evinde ziyaret eden ve bu sevginin kelimelerle ifade edilemeyeceğinin altını çizen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise"Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a gerçekleştireceği ilk ziyarette Mustafa Ergün bey ile kendisini bir araya getireceğiz ama öncesinde bu sevdayı görselleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğim. Gerçekten görmeye değer bir ev. Bu sevgi boşa değil. Bugün ümmetin, mazlum insanların umut bağladığı bir lider. Öyle olunca da Palu’nun belki de kimsenin aklına gelmeyecek Yeşilbayır köyü’nde bir evde böyle bu sevgiyi görmek yaşamak mümkün. Gerçekten duygusal bir noktadayız. Rüyası inşallah gerçekleşecek. Buraya daha önceden geldiğimizde bize anlatmıştı. Neticede de hayır olur inşallah. Kendisine de sözüm oldu. Cumhurbaşkanımız geldiğinde ne yapıp edip uygun bir yerde takdim etmek üzere bizatihi kendisi ile görüştüreceğim”ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ