Erbakan Vakfında divan toplantısı gerçekleştirildi

Genel 15.01.2018 17:08:13 0
Erbakan Vakfında divan toplantısı gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.01.2018 17:08
Erbakan Vakfı Malatya şubesinde il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya merhum Necmettin Erbakan’ın damadı ve Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de katıldı.
Toplantıda bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Şube Temsilcisi Bilal Yıldırım, “Bundan altı ay önce, aldığımız görevi layıkla yapabilmek için, arkadaşlarımızla samimi bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmalarımızın gayesi, bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin ederek hayatını, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış, Necmettin Erbakan hocamızın mücadele ve fikirlerini yeni nesillere aktarabilmektir” dedi. Erbakan Vakfı Malatya Bölge Sorumlusu Naci Şavata ise, “Bundan 8-9 ay evvel bizlere bir görev verildi. Gören istenmez verilir düsturuyla yetişen, Milli Görüş davasının erleri olarak bizler, bu görevi almakla şeref duyduk. Malatya’da Ahmet Soylu, Veysel Er hocamız ile beraber istişarelerde bulunarak, yeni bir yönetim oluşturduk” şeklinde konuştu.
Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de Malatya’da olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Çok önemli devlet adamları yetiştirmiş bir ilde, benim de yönetim kurulu üyesi olduğum ekonomik sosyal araştırmalar merkezinin genel başkanı olan Recai Kutan Beyefendiyi, yetiştirmiş olan bir ilde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Erbakan Vakfı çatısı altında Malatya’da ilk divan toplantısını yapıyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Malatya Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Eğitim Bir- Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Vakfın Bölge Sorumlusu Naci Şavata, Vakıf Malatya Şube Temsilcisi Bilal Yıldırım ile vakıf üyeleri katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ