Emin Grup Yönetim Kurulu, Hatay'da 30 bin ağaçlık Emin Üstün hatıra ormanı oluşturuyor

- Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün: - 'Bu felakete karşı şirketimizin yönetim kurulu olarak kayıtsız kalmadık ve doğamızı koruma yarışında biz de, kuruluşumuzun 30'uncu yılında 30 bin fidan bağışı ile destek olmak i

Genel 20.10.2020 09:54:56 0
Emin Grup Yönetim Kurulu, Hatay
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.10.2020 09:54

İSTANBUL (AA) - Emin Grup Yönetim Kurulu üyeleri ve Eminevim, kuruluşunun 30'uncu yılı dolayısıyla Hatay'a 30 bin fidan bağışında bulunarak kentte Emin Üstün adına bir hatıra ormanı oluşturacak.

Eminevim'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'yi üzüntüye boğan Hatay'daki yangın felaketinin açtığı yaralar, el birliği ile yeniden sarılıyor. Ağır hasara sebep olan yangının kontrol altına alınmasının ardından fidan bağışı çalışmaları da başladı. Ülkenin dört bir yanından yapılan fidan bağışlarına bir destek de Emin Grup Yönetim Kurulu üyeleri ve Eminevim'den geldi.

Bu kapsamda tahrip olan 300 hektarlık ormanlık alanı yeniden yeşillendirmek için başlatılan çalışmalara, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri Büşra Üstün, M. Musab Üstün, A. Sefa Üstün, Kübra Üstün, M. Pınar Üstün, F. Merve Üstün Berber, Tuba Üstün ve M. Kemal Üstün adına olmak üzere toplamda 30 bin fidan bağışı ile destek verilecek.

Kuruluşunun 30'uncu yılı dolayısıyla yapılacak 30 bin fidan bağışı ile şirketin kurucusu ve merhum iş insanı A. Emin Üstün adına bir hatıra ormanı oluşturularak Hatay'ın yeniden yeşillendirilmesine katkıda bulunulacak. Toprağa, doğal yaşama ve geleceğe sahip çıkmak amacıyla bağışlanan fidanlar, yangınla birlikte hasar gören ormanlık alanın yeniden doğaya kazandırılmasına da katkı sağlayacak.


- "Sorumluluk üstlenmekten gurur duyuyoruz"


Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, yaşanan felaketin herkesi derinden sarstığını belirterek, yangın sonrası alanın yeşillendirilmesi için vakit kaybetmeden fidan bağışı çalışmalarını koordine ettiklerini ve Hatay'ın eski haline dönmesinde Eminevim olarak pay sahibi olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Tarihi ve kültürü ile Türkiye'nin kadim şehirlerinden biri olan Hatay’da yaşanan yangın felaketinden ötürü son derece üzgün olduklarını vurgulayan Üstün, şunları kaydetti:

"Bu felakete karşı şirketimizin yönetim kurulu olarak kayıtsız kalmadık ve doğamızı koruma yarışında biz de, kuruluşumuzun 30'uncu yılında 30 bin fidan bağışı ile destek olmak istedik. Bu vesileyle şirketimizin kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün için oluşturmayı planladığımız hatıra ormanını Hatay'da kurma karar aldık. Yaptığımız 30 bin fidan bağışını A. Emin Üstün hatıra ormanı adıyla şirketimiz adına anlamlandırmış olacağız. Yangın, sel veya deprem gibi doğal afetler zor dönemlerdir. Biz Türk milleti olarak bu zor dönemlerden birlik ve beraberlik içinde güçlenerek çıkmayı bilen bir milletiz ve cennet vatanımızı korumak da hepimizin görevi. Bu konuda sorumluluk üstlenmekten gurur duyuyoruz."


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ