Elazığ'da iki kuaför bir günlük gelirlerini Mehmetçiğe bağışladı

Genel 7.03.2018 09:53:56 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.03.2018 09:53
Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.
Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Dükkanlarını Türk bayrağı ile donatan kuaförler, asker kıyafet giyerek tıraş yaptı. Afrin’deki askerlere destek olmak istediklerini belirten Adem Akın, “Afrin’deki askerlerin maddi olarak bir desteğe ihtiyaçları olmadığını biliyoruz. Ama burada boş durmadığımızı, onlara yardım ettiğimizi, onların hep aklımızda olduğunu bilsinler istiyoruz. Tabii ki sadece biz değil, tüm esnaflarımızın böyle bir kampanyada bulunmasını istiyoruz. Böyle bir destekte bulunmalarını istiyoruz. Bu gelen tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Allah nasip ederse yarın Ziraat Bankasında hesaplarına atacağız” dedi.
Adem Akın ile birlikte böyle bir karar aldıklarını ifade eden kuaför Mehmet Güner ise, “Biz ortağımla beraber böyle bir karar aldık. Destek amaçlı kampanya başlattık. Bunları diğer esnaflarımızdan da bekliyoruz. İnşallah onlar da böyle bir etkinlik yaparlar. Mehmetçiklerimizin maddi bir sıkıntılarının olmadıklarını biliyoruz. Yine de bizi yanlarında hissetsinler. Biz üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Allah onların yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Kuaförlerin bir kampanya yaptığını ve kendisinin de bundan haberdar olarak kuaföre geldiğini dile getiren müşteri Hacı Demirtaş, “Aslında bugün tıraş olmaya niyetim yoktu. Açıkçası bir nebze bizim de katkımız olsun diye bugün tıraş olmaya karar verdim. Arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında bunun Türkiye geneline yayılması lazım. Bizim de maddi ve manevi ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ancak elimizden bu kadar gelebiliyor. Biz de bu şekilde destek olmak için bugün tıraş olmaya karar verdik. Arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ