Elazığ’da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi

Elazığ'da ' Hürmet Sırası Bizde' Projesi Kapsamında Yaşlı, Engelli Ve Bakıma Muhtaçların Evlerinde Temizliğin Yanı Sıra Kış Hazırlıkları Yapılmaya Başlandı.

Genel 4.10.2019 10:07:42 0
Elazığ’da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.10.2019 10:07

Elazığ’da " Hürmet Sırası Bizde" Projesi kapsamında yaşlı, engelli ve bakıma muhtaçların evlerinde temizliğin yanı sıra kış hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın eşi Berihan Kaldırım tarafından yürütülen " Hürmet Sırası Bizde" Projesini devam ediyor. Proje kapsamında kış mevsimi öncesinde kentteki yaşlı, engelli, bakıma muhtaç ve kimsesi olmayanların evlerinin temizliği, bakımının yanı sıra sobaları kurulup yakacakları da temin edilerek hazırlık yapılmaya başlandı.

Her türlü ihtiyacının giderilmesi için yapılan çalışmalarla birebir ilgilenen Berihan Kaldırım, devletin şefkat elinin her bir bakıma muhtaç vatandaşa ulaşıncaya kadar bu tür çalışmaları devam ettireceklerini aktardı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise, “Bu insanlar toplumumuzun en hassas kesimini oluşturmaktadır ve bizim sorumluluğumuz altındadır. Onların her türlü sorunları ile ilgilenmek ve çözüm üretmek bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu insanları memnun etmek, her türlü ihtiyaçlarını gidermek ve kendilerine devletimizin güler yüzünü göstererek ve şefkat elini uzatarak ellerinden tutmaya ve sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Kış mevsimi de yaklaşırken ilimizde ikamet bu insanlarımıza eşim Berihan Kaldırım’ın kendilerini bizzat ziyaret ederek yaptığı çalışmalarla bu yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Geçen yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız üzerinden yaklaşık 150 vatandaşımıza bu yardımlarımızı ulaştırmıştık. İlimiz genelinde bu önemli ve hassas konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ