Darende'ye yılın ilk karı yağdı

Genel 16.11.2018 15:15:11 0
Darende
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.11.2018 15:15
Malatya’nın Darende ilçesi yılın ilk karı ile tanıştı.
İlçe merkezinde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ile ulaşımda aksamalar meydana geldi. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, içi yolcu dolu olan bir minibüsün kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda ilerleyemediği kameralara yansıdı.
Yağışın devam ettiği ilçede yüksek kesimlerde kar 15 ilçe merkezinde ise 10 santime ulaşırken, kar yağışı en çok çocukları mutlu etti. Okul bahçelerinde toplanan öğrenciler derslerinden sonra boş kalan zamanlarında kar topu oynadı.
Öte yandan, Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük sürücülerin olası kazalara karşı dikkatli olmalarını isteyerek, “Karın etkili olduğu bölgemizde üzücü kazaların yaşanmaması için sürücülerin gereken önlemleri almaları gerekmektedir. Hepimiz hazırlıksız yakalandık ama tedbir almak bizim elimizde” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem